Marktinformatie

Wagenhof realiseert ondernemersdromenDenkt u over commercieel vastgoed in Haarlem?

Haarlem is strategisch gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en de bedrijvigheid van het Noordzeekanaal. Door die centrale ligging is de Haarlemse vastgoedmarkt heel divers. Wagenhof heeft er een ruim aanbod winkels, showrooms, bedrijfsruimtes en kantoorpanden. Meer over de belangrijkste gebieden qua bedrijfsmatig vastgoed vindt u hieronder:
  • Haarlem-Oost: het bedrijventerrein Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein in de regio met een oppervlakte van circa 2 vierkante kilometer. Het meest opvallende bouwwerk is een 150 meter hoge zendmast.  De ontsluiting van autoverkeer gaat via de A200 welke overgaat in de A9 en de drie bruggen aan de westzijde van de Waarderpolder.  
  • Binnenstad Haarlem: Met het meest gevarieerde winkelaanbod van Nederland, een compacte monumentale binnenstad en de sfeervolle Gouden Straatjes, is Haarlem shopstad nummer 1. Je vindt hier niet alleen exclusieve woonwinkels, trendy modezaken, hippe conceptstores, vintage boetiekjes, bijzondere kinderwinkels en ambachtelijke speciaalzaken, maar ook de belangrijkste (inter)nationale winkelketens.
  • Haarlem-Noord: Ten noorden van het station Haarlem ligt Haarlem Noord. Gedomineerd door wonen heeft Haarlem Noord op winkelstraat Generaal Cronjestraat voornamelijk buurtwinkels her en der verspreid.
  • Haarlem-Zuid: Ten Zuiden van het centrum Haarlem zijn de grotere parken welke overgaan in de woonomgeving Haarlem Zuid.


"Als we ontwikkelingen in de markt zien, spelen we daarop in nog voordat deze concreet worden. Wagenhof Taxaties B.V. is daar een voorbeeld van. Wij verwachten dat de scheiding tussen makelaardij en taxaties op termijn een wettelijke verplichting wordt. Wij hebben dat reeds gescheiden. Dat gevoel voor markt kunt u van ons verwachten. Maar misschien nog wel een belangrijkere kracht van ons is dat de klant staat voorop staat. En dat is geen holle frase, maar gewoon gezond verstand." Directie Wagenhof