Beheerdiensten

Wij geloven in het bieden van service waar de pandeigenaar ook echt mee geholpen is. Wagenhof Vastgoedbeheer biedt diverse beheerdiensten aan. Heeft u zorgen aan uw pand waar u zich liever niet meer mee bezig wil houden? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op: 023 760 1200. Wij helpen u graag.

Voor ons betekent tijdelijk beheer dat we u zoveel mogelijk taken uit handen nemen. Daar hoort een stukje beveiliging bij, een deel preventief te werk gaan en vooral meedenken en signaleren waar risico’s liggen. Wij zijn dan ook 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. 
Wagenhof beheert uw vastgoed in de volgende situaties:

 • Bij panden die op de nominatie staan voor sloop of herontwikkeling.

 • Bij panden die te koop of te huur staan (misschien zelfs voor langere tijd).

 • Ook kan het zijn dat u een pand heeft dat reeds verhuurd wordt maar waarvoor u deels het (financieel, administratief of technisch) beheer uit handen wilt geven.


Leegstandbeheer

Een leegstaand pand is gevoelig voor een scala aan problemen. Leidingen gaan kapot of worden gestolen, lekkages ontstaan en het pand kan worden gekraakt. In al deze situaties wordt uw pand minder waard. Wij kunnen u helpen dit te voorkomen. Dit is onder andere te realiseren door leegstaande panden te vullen met tijdelijke gebruikers. Zo zorgen wij er samen voor dat calamiteiten worden voorkomen en u als pandeigenaar geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw pand.

Dit doen we altijd in lijn met uw wensen en rekening houdend met de oorspronkelijke bestemming. Vaak is een mooie bestemming om er tijdelijk jonge startende ondernemers of creatievelingen in te zetten, omdat je daarmee de ruimte voor aspirant kopers en huurders beter op de kaart zet. Het geeft een idee van de vele mogelijkheden die er met een ruimte zijn.

 


Verhuur bevorderend beheer

Het is niet altijd mogelijk om één enkele huurder voor een groot object te vinden. Maar er zijn genoeg mogelijkheden om dit probleem toch te ondervangen. Met onze dienst verhuur bevorderend beheer, proberen wij er vooral voor te zorgen dat het pand een nette en verzorgde uitstraling krijgt. Daardoor krijgt uw pand meer aantrekkingskracht voor potentiële kopers of huurders. Tijdelijke invulling betekent in dit geval ook echt dat u te allen tijde het recht behoudt het pand voor eigen gebruik te claimen. Dit kan zelfs binnen 14 dagen. Maar het mooie hiervan is dat tijdelijke gebruikers, soms ook goed betalende permanente huurders kunnen worden, hetzij in hetzelfde pand, hetzij in een ander object in uw portefeuille.
 Technisch beheer

Of het nu gaat om urgente zaken of om onderhoud op lange termijn, ons technische team houdt van aanpakken. Dat betekent dat Wagenhof Vastgoedbeheer de registratie van storingen oppakt, problemen voorkomt of verhelpt, tot en met de afhandeling van de uiteindelijke facturatie. Daarnaast nemen wij ook een belangrijk deel van het dagelijks onderhoud voor onze rekening. Zo kunnen wij tuinonderhoud, glasbewassing, herstel van verlichting, het signaleren van gebreken zoals bijvoorbeeld lekkages, en het vervangen van sloten op ons nemen.


                                                          Wat wij leveren:

 • Serviceonderhoudscontracten afsluiten
 • Onderhoudsadvies geven
 • Offertes aanvragen en controleren
 • Professionals inschakelen bij noodzakelijk onderhoud
 • Onderhoudswerkzaamheden begeleiden en controleren
 • De dagelijkse klachten behandelen en oplossen
 • Een 24-uurs calamiteiten service

 

Financieel en administratief beheer

Daar waar het om administratief beheer gaat, nemen wij u alle werkzaamheden uit handen. Óf slechts een deel daarvan als dat u beter past. Dat kan zijn van het incasseren van de huur tot en met het opstellen van de jaarrekening en begroting. Wij dragen zorg voor alle geldstromen die de exploitatie van uw vastgoed aangaan, maar vanzelfsprekend behoudt u te allen tijde de regie en het inzicht.


            Wij staan garant voor:
 • Het voeren van administratie
 • Het opstellen van de begrotingen
 • Het berekenen en innen van servicekosten
 • Het verzorgen van in- en uitgaande facturatie
 • Het innen van huurpenningen en gebruiksvergoedingen
 • De achterstanden in kaart brengen en aanmanenFacilitair beheer

Staat uw pand leeg maar wilt u het niet laten verloederen? Dan is deze Facilitaire beheerdienst een uitkomst. Het schoonmaakteam van Wagenhof Vastgoedbeheer zorgt ervoor dat uw pand er te allen tijde beheerd en netjes uit ziet. Denk hierbij aan; gewassen ramen, schone ruimtes, smetvrije toiletruimtes en lege prullenbakken. Het schoonmaak team heeft sinds medio 2018 ook een glazenwas kraanwagen in gebruik. Dus zelfs de lastigste hoeken worden gepoetst.

Glasbewassing
Wij zorgen dat uw pand van buiten een representatieve uitstraling krijgt. Voor het beste resultaat van glasbewassing maken wij gebruik van osmosewater, zodat er geen strepen of kringen achterblijven. Naast de ramen worden ook de kozijnen, vensters en buitendeuren meegenomen.

Schoonmaak
Ons schoonmaakteam zorgt ervoor dat uw pand er van binnen te allen tijde netjes en verzorgd uitziet. Denk hierbij aan gewassen ramen, schone werkplekken, smetvrije toiletruimtes en lege prullenbakken. Wij bieden zowel periodieke schoonmaak als een professionele opleveringsschoonmaak aan.

Groenonderhoud
Wij bieden onderhoud voor de tuin of het bedrijventerrein, denk aan: onkruid verwijderen, het bijhouden en snoeien van het groen, zwerfvuil verwijderen en het bladvrij maken van uw terrein.

Wilt u een scherpe offerte op maat onvangen? Mail naar: beheer@wagenhof.nl.Maatwerk

Heeft uw vastgoed extra aandacht nodig? Soms spelen er meerdere aspecten een rol rondom uw verhuurde object.

 • Is er in het verleden niet goed geselecteerd op de juiste huurders?
 • Is er sprake van een achterstand in de actualiteit van de huurovereenkomsten?
 • Is er sprake van ernstig achterstallig onderhoud?

Wanneer er sprake is van een combinatie van beheeraspecten, bieden wij u maatwerk. Dat kan gaan om het opzeggen en ontruimen van een pand, tot aan het geven van een totaal nieuw imago. 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring