Onze Taxateurs

 
          

Onze taxateurs zijn gespecialiseerd in het taxateren van zeer diverse objecten van schoolgebouwen, kantoren, monumenten, woningen tot aan lofts en fabriekshallen. Al onze taxateurs zijn NRVT geregistreerd en voldoen aan alle eisen die de NWWI aan de taxaties telt.


 

Paul M. Wijkhuizen
Register Makelaar-Taxateur RT/RMT - Directeur Wagenhof Taxaties B.V.
 paul@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-20010342
 Paul op Linkedin

Paul zit ruim 20 jaar in het vak. De reputatie van ‘vraagbaak commercieel vastgoed’ snelt hem dan ook vooruit. Hij heeft parate kennis op het vlak van beleggingen, projectontwikkeling en juridische aspecten, maar hij zal nooit zomaar wat roepen: ‘meten is weten.’ Het gaat om duurzame keuzes dus is het belangrijk dat er een gedegen onderzoek aan ten grondslag ligt.
Over de keuze van de gemeente Haarlem voor Wagenhof Taxaties als prefered supplier: “Het is prachtig om met je eigen leefomgeving bezig te mogen zijn.” Paul is geaccrediteerd taxateur TCV taxaties, aangesloten bij TMI, lid van de NVM, gecertificeerd bij Vastgoedcert.

 


Fiona Gelton
Kandidaat Taxateur
 Fiona@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-81826734
 Fiona op LinkedIn


Fiona begon in april ’17 als Kandidaat Taxateur voor Wagenhof. Zij specialiseerde zich in Makelaardij & Vastgoed tijdens haar studie Bedrijfskunde MER. Haar uiteindelijke doel: Register Taxateur worden. De eerste stap ‘Basistheorie Vastgoed’ is daar inmiddels al bijna voor afgerond. 

“Ik geniet van de afwisseling en het contact met alle verschillende soorten opdrachtgevers.” Van bedrijfshal tot beleggingspand, Fiona voelt zich helemaal thuis in de taxatiewereld.
 Robbert P. Mens
BBA / Kandidaat Taxateur
 Robbert@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-55416974
 Robbert op LinkedIn
 
Robbert studeerde Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) en kwam eind 2016 bij Wagenhof binnen als Kandidaat Taxateur. Nu ondersteunt hij de divisie met het van A tot Z uitwerken van taxatierapporten. Van een individuele taxatie tot aan landelijke portefeuilletaxaties. De bewegende markt blijft Robbert intrigeren. “Ons vak verandert mee met de ontwikkelingen in de markt en dat houdt het levendig.”

 


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring