Onze Taxateurs

 
          

Onze taxateurs zijn gespecialiseerd in het taxateren van zeer diverse objecten van schoolgebouwen, kantoren, monumenten, woningen tot aan lofts en fabriekshallen. Al onze taxateurs zijn NRVT geregistreerd en voldoen aan alle eisen die de NWWI aan de taxaties telt.

 

   Paul Wijkhuijzen

   Fiona Gelton
 
 

Paul M. Wijkhuizen
Register Makelaar-Taxateur RT/RMT - Directeur Wagenhof Taxaties B.V.
 paul@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-20010342
 Paul op LinkedinPaul zit ruim 20 jaar in het vak. De reputatie van ‘vraagbaak commercieel vastgoed’ snelt hem dan ook vooruit. Hij heeft parate kennis op het vlak van beleggingen, projectontwikkeling en juridische aspecten, maar hij zal nooit zomaar wat roepen: ‘meten is weten.’ Het gaat om duurzame keuzes dus is het belangrijk dat er een gedegen onderzoek aan ten grondslag ligt.
Over de keuze van de gemeente Haarlem voor Wagenhof Taxaties als prefered supplier: “Het is prachtig om met je eigen leefomgeving bezig te mogen zijn.” Paul is geaccrediteerd taxateur TCV taxaties, aangesloten bij TMI, lid van de NVM, gecertificeerd bij Vastgoedcert.

 


Fiona Gelton
Register Taxateur
 Fiona@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-81826734
 Fiona op LinkedIn
In juni 2018 begon Fiona met Basis van Vastgoed en precies een jaar later behaalde ze haar praktijkexamen Register Taxateur. Inmiddels staat Fiona ingeschreven als Register Taxateur bij het NRVT. Fiona komt van de MER en specialiseerde zich tijdens deze studie in Makelaardij & Vastgoed. Ze begon bij Wagenhof als Kandidaat Taxateur in 2017. "Ik geniet van de afwisseling in de opdrachten en het contact met alle verschillende soorten opdrachtgevers."
  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring