Het Team

Wagenhof richt zich op de zakelijke vastgoedmarkt. Onze kracht is dat wij ondernemers zíjn en ondernemers snáppen. Iedereen doet bij Wagenhof waar hij of zij goed in is; de gedeelde passie zit in bedrijfsonroerendgoed. Bekijk hier alle gezichten van alle divisies Wagenhof. Beweeg met de muis over de foto en lees wat ze doen.

 

Wagenhof

Alex Dijkman Dulkes
Alex Dijkman Dulkes
Directeur Eigenaar
Alex zit zo’n 20 jaar in het vak. Na twee werkgevers begon hij in 2002 als zelfstandig specialist in bedrijfsmatig onroerend goed. Het doel was: marktleider worden. Dat doel is behaald, maar dat was geen eindpunt waarna hij op zijn lauweren rustte. In 2010 ontmoette hij Martijn Hoogstede en de twee staken al snel de koppen bij elkaar om hun gezamenlijke visie onder één noemer te brengen: Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft vanaf dat moment een tweekoppige directie. ‘Dat verbinden doen we nog steeds elke dag, en we blijven groeien’, aldus Alex. ‘Zo breiden we ons gebied steeds meer uit naar andere regio’s. We weten waar we het over hebben en bouwen daardoor lange termijn relaties op; hetzij met kleine dan wel met grote ondernemers. Dat je allemaal ondernemer bent maakt dat je op gelijkwaardig niveau praat. Door in gesprek te gaan met elkaar ontdek je gaandeweg wat het beste past. We zijn trots op ons bedrijf en onze mensen.'
Martijn Hoogstede
Martijn Hoogstede
Directeur Eigenaar
Martijn werkt ruim 20 jaar in de bedrijfsonroerendgoed branche. Hij begon zijn carrière in commercieel vastgoed in Amsterdam en in 2007 maakte hij de overstap naar Haarlem, waar hij zich vestigde als zelfstandig vastgoedondernemer. In 2010 werd hij mede eigenaar van Wagenhof. Met een ondernemersdrive, veel gevoel voor markt is Wagenhof uitgegroeid tot een solide vastgoedbedrijf bestaand uit bedrijfsmakelaardij, beheer, taxaties en beleggingen. Marktleider in regio Kennemerland. Met een team van specialisten die met passie doen waar ze goed in zijn.Martijn is een verbinder pur sang. Met een groot netwerk in commercieel vastgoed weet hij als geen ander klanten, opdrachtgevers en projecten met elkaar in verbinding te brengen. Een bevlogen vastgoedondernemer met oog voor mensen en de parels in de markt.
Paul Wijkhuizen
Paul Wijkhuizen
Register Makelaar Taxateur RT/RMT - Partner
Paul zit ruim 20 jaar in het vak. De reputatie van ‘vraagbaak commercieel vastgoed’ snelt hem dan ook vooruit. Hij heeft parate kennis op het vlak van beleggingen, projectontwikkeling en juridische aspecten, maar hij zal nooit zomaar wat roepen: ‘meten is weten.’ Het gaat om duurzame keuzes dus is het belangrijk dat er een gedegen onderzoek aan ten grondslag ligt.
Over de keuze van de gemeente Haarlem voor Wagenhof Taxaties als prefered supplier: “Het is prachtig om met je eigen leefomgeving bezig te mogen zijn.” Paul is geaccrediteerd taxateur TCV taxaties, aangesloten bij TMI, lid van de NVM, gecertificeerd bij Vastgoedcert.
Rafael Fernandez Voortman
Rafael Fernandez Voortman
Register Makelaar Taxateur RT/RMT - Partner
Rafael is al ruim 30 jaar specialist in vastgoed, waarvan lange tijd in Zuid-Kennemerland. Hij maakte beide crisissen mee, waardoor hij veel valkuilen kent. "Juist die constant veranderende markt is boeiend; de dynamiek van de spelers, de wetgeving, fiscaliteit en financiering." Zijn achtergrond is breed. Hij zat lange tijd in het NVM regiobestuur en diverse commissies. Maar heeft bijvoorbeeld ook voor het COA de huisvesting voor vluchtelingen gedaan. Rafael bouwde in korte tijd een flinke portefeuille op in de IJmond. Bekijk het aanbod in IJmuiden.
Diederik van Hal
Diederik van Hal
Vastgoedadviseur - Partner
Diederik is sinds 2004 werkzaam in het commerciële vastgoed. Hij begon zijn carrière in Amsterdam bij een vastgoedbeleggingsmaatschappij en een aantal jaren later ging hij verder als zelfstandig makelaar. In 2017 is Diederik toegetreden als partner bij Wagenhof en is hij verantwoordelijk voor de koop- en huurmarkt in de regio Amsterdam en vastgoedbeleggingen op landelijk niveau .
Diederik ziet als geen ander kansen in de markt en weet vanuit zijn brede netwerk partijen tot elkaar te brengen. Met zijn commerciële mentaliteit en slagvaardige handelswijze is hij in staat de belangen van de klant optimaal te behartigen.
Arno in 't Veld
Arno in 't Veld
Register Makelaar RM/RT
Wat doe je? ‘Makelen; al 15 jaar. Ja dat is echt een woord. Ik breng partijen bij elkaar en adviseer bij aan- & verhuur en aan- & verkoop van bedrijfs onroerend goed in (groot) Haarlem.’ Arno is recht door zee. Hij is uit op de beste deal met de beste voorwaarden voor de klant: ‘Het is onroerend goed, geen ontroerend goed!’ grapt hij. Maar de soep wordt niet zo heet gegeten want ‘De relatie is belangrijker dan de deal. Wordt het niet meteen wat, dan investeer je in de toekomst.’
Edo Hagoort
Edo Hagoort
Assistent Makelaar
Edo werkt sinds januari 2018 bij Wagenhof. Altijd al heeft hij interesse in het vastgoed vak gehad en daarom heeft hij ook de stap gezet om bij Wagenhof aan de slag te gaan. Hij is op dit moment junior makelaar en gaat binnenkort starten met zijn opleiding om zijn makelaars papieren te behalen. Met een grote glimlach staat hij iedereen te woord en stopt hij niet voordat hij de juiste locatie voor je gevonden heeft.
Joost Nelissen
Joost Nelissen
Assistent Makelaar
Joost is een makelaar in training bij Wagenhof. Hij is elke maandag te vinden op de Vastgoed Academie in Amsterdam. Van dinsdag tot vrijdag loopt hij mee met de makelaars van Wagenhof. “Ik houd van de praktijk, en bij Wagenhof is er veel te leren op de werkvloer.” In korte tijd heeft hij al veel verschillende dingen gezien en meegemaakt. Binnenkort start hij met zijn specialisatie in bedrijfsonroerendgoed, en hoopt daar in september van dit jaar klaar mee te zijn. Dan is hij Kandidaat Makelaar.
Lesley Wijnands
Lesley Wijnands
Personal Assistant
Plannen, organiseren en regelen, dat is wat Lesley het allerliefste doet. Ze is werkzaam op de afdeling Taxaties, waar haar voornaamste taak is om structuur aan te brengen. In haar functie ondersteunt Lesley de partner van Taxaties en de twee junior taxateurs; ze plant bezichtigingen in en zorgt ervoor dat taxatierapporten worden nagekeken voordat ze de deur uit gaan. Een geheel nieuwe functie voor deze afdeling. “Ik vind het fijn dat ik dingen op mijn manier kan uitvoeren en ik voel de uitdaging om alles - in overleg - naar mijn visie in te vullen.” Lesley zorgt er graag voor dat alle zaakjes op orde zijn. Ze heeft een opgeruimd karakter, en dat is duidelijk te zien aan haar werkplek: Lesley’s bureau is het meest opgeruimd van allemaal.
Robbert Mens
Robbert Mens
Junior Taxateur
Robbert studeerde Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) en kwam eind 2016 bij Wagenhof binnen als Kandidaat Taxateur. Nu ondersteunt hij de divisie met het van A tot Z uitwerken van taxatierapporten. Van een individuele taxatie tot aan landelijke portefeuilletaxaties. De bewegende markt blijft Robbert intrigeren. “Ons vak verandert mee met de ontwikkelingen in de markt en dat houdt het levendig.”
Fiona Gelton
Fiona Gelton
Taxateur RT
Fiona begon in april ’17 als Kandidaat Taxateur bij Wagenhof. Tijdens haar studie Bedrijfskunde MER specialiseerde zij zich in Makelaardij & Vastgoed. Haar uiteindelijke doel: Register Taxateur worden. “Ik geniet van de afwisseling in de opdrachten en het contact met alle verschillende soorten opdrachtgevers.” Fiona heeft de Basistheorie Vastgoed inmiddels afgerond en is nu 1 dag in de week te vinden op de Vastgoedacademie in Nieuwegein. Daar specialiseert zij zich in Bedrijfsmatig Vastgoed voor zowel Makelaar als Taxateur.
Erica Sterenberg
Erica Sterenberg
Officemanager
Erica is op haar gemak in de hele administratieve keten van het makelaardij proces. Met ruim 15 jaar ervaring draait zij haar hand nergens meer voor om. Sinds 2010 versterkt ze het team. Vanaf het eerste contact aan de telefoon tot aan het maken van een huurovereenkomst is het bieden van optimale service haar belangrijkste aandachtspunt. Divers dus, en het feit dat multitasking haar kernkwaliteit is, komt dan mooi uit.Leuk weetje: Erica kent letterlijk ieder pand binnen ons aanbod.
Daniella Smit
Daniella Smit
Secretaresse Bedrijfsmakelaars
Daniella is onze secretaresse van Bedrijfsmakelaars. Bij haar kunt u terecht voor alle (aan)vragen rondom bedrijfsmakelaars. Ze neemt de telefoon op, maakt brochures en zorgt ervoor dat alle panden worden aangemeld op Funda. Wat Daniella het leukst aan haar werk vindt is de diversiteit. “Geen dag is hetzelfde en je hebt contact met veel verschillende mensen”. Daniella houdt van structuur en zorgt ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt binnen de afdeling.
Isabelle Bourgonje
Isabelle Bourgonje
Financieel Administratief Medewerker
Isabelle is een administratieve vis in het water binnen Wagenhof. Zij begon haar carrière bij een agentuur voor stoffen, nadat zij De Textiel Handelsschool deed. Daar handelde ze voor grote merken alle administratieve aspecten af voor orders van stoffen. Nadien werkte zij, als directiesecretaresse, onder meer voor Bureau Jeugdzorg en een landelijk fitness-merk. Het product wijzigde in de loop der jaren, de affiniteit niet: met een commerciële visie regelt zij graag zaken tot in de puntjes. Als persoon brengt zij met haar authentieke overkomen een warme sfeer binnen het team. Isabelle werkt voor Wagenhof Bedrijfsmakelaars en Wagenhof Taxaties.
Bianca Werkhoven-Schrama
Bianca Werkhoven-Schrama
Secretaresse Bedrijfsmakelaars
Bianca heeft meerdere jaren ervaring in de woningmakelaardij en werkt sinds kort als secretaresse voor Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Zij laat het liefst alles zo soepel mogelijk verlopen. En met al haar ervaring lukt dat erg goed. Alles gaat door de driedubbele checklist. Van verkoop tot verhuur; Bianca zorgt ervoor dat alles goed is geregeld.
Michella Dijkinga
Michella Dijkinga
Marketing & Communicatie Medewerker
Michella is een creatieveling in beeld en schrift. In een notendop: ze verzorgt alle content op de website en social media van Wagenhof. Dit doet ze voor alle vier de divisies. Met plezier vertaalt Michella informatie naar knappe verhalen door het gebruik van visuele en tekstuele communicatie. Ze geniet van de afwisseling. Zo houdt ze zich bezig met de communicatiestrategie, huisstijl, vormgeving, content, social media, nieuwsberichten, foto’s en video’s van Wagenhof. Erg breed, maar dat past wel bij iemand die niet snel zegt iets niet te kunnen.
Nicole Nederhand
Nicole Nederhand
Junior Marketing & Communicatie Medewerker
Nicole is net afgestudeerd in Media, Informatie en Communicatie: een gouden combo voor onze Marketing & Communicatie afdeling. Content creëren, daar is Nicole goed in. Ze heeft een spontane babbel, vlotte pen, magische montagevingers en een scherp oog voor video- en fotografie. Kantoorruimtes worden door haar vanuit de mooiste hoeken op de foto gezet en steekwoorden tovert ze om naar boeiende teksten. Nicole deinst nergens voor terug en wil het liefst zo veel mogelijk leren. Het is een echte creatieve duizendpoot, en dat is precies wat we nodig hebben.
Suze Melker
Suze Melker
Secretaresse Vastgoedbeheer
Suze is het eerste aanspreekpunt - ofwel de vraagbaak - voor alle gebruikers van de tijdelijke ruimtes van Wagenhof Vastgoedbeheer. Naast hen vriendelijk te woord staan, stelt Suze ook de contracten op voor de gebruikers en deelt ze de agenda's in van de Technische Dienst. Want wat het probleem ook is, samen lossen ze het op. Suze voorziet alles en iedereen van volledige aandacht en is een ster in het bewaren van het overzicht. Ze houdt niet van stilzitten en vliegt met al deze afwisseling zo haar dagen door.
Nick Duijn
Nick Duijn
Accountmanager Vastgoedbeheer
Nick werkt sinds 2017 bij Wagenhof en is hier destijds begonnen als servicemedewerker. Hij zag al snel dat zijn hulp hard nodig was bij het vastgoedbeheer team. Zo is hij inmiddels accountmanager en haalt de ene klant na de andere binnen. “Ik heb altijd al een interesse gehad in vastgoed. Wat is de waarde van een object en wat voor mogelijkheden biedt het? Hoe halen we zoveel mogelijk rendement uit leegstaand vastgoed? Dat is iets wat ik me dagelijks afvraag. Verder haal ik veel voldoening uit het onderhouden van contacten en het binnenhalen van new business.”
Mario Roest
Mario Roest
Financieel Administratief Medewerker
Mario is de man van de cijfers binnen Wagenhof. Hij maakt deel uit van het vastgoedbeheer team en verleent een volledige financiële service aan alle vastgoedeigenaren. Zo verstuurt hij facturen, maakt incasso-batches en houdt hij elke maand bij welke nieuwe relaties erbij zijn gekomen. Al met al ontzorgt hij de klant, en dat vindt hij het leukst om te doen. Mario is piet-precies en zorgt er elke maand weer voor dat alles tot op de laatste cent klopt.
Catascha Houben
Catascha Houben
Commercieel Medewerker Vastgoedbeheer
Op zoek naar een tijdelijke ruimte? Dan moet je bij Catascha zijn. Zij is het aanspreekpunt voor alle nieuwe gebruikers van tijdelijke ruimtes van Wagenhof Vastgoedbeheer. Ze is de hele dag in beweging om de juiste mensen met de juiste ruimtes te matchen. Voordat Catascha bij Wagenhof kwam, was ze een beheerder van een bedrijfsverzamelgebouw in Haarlem. Nu komt zij in aanraking met allerlei verschillende soorten ruimtes in Haarlem. “Het is geweldig om in de diverse historische panden van Haarlem te mogen lopen en deze te 'vullen' met nieuwe gebruikers, ik houd van deze bewegingen. Lekker op pad en daarna weer terug naar de base; thuis op kantoor.”
Derek Kraak
Derek Kraak
Commercieel Medewerker Vastgoedbeheer
Derek zorgt ervoor dat geen een pand van Wagenhof Vastgoedbeheer leeg blijft staan. Het is voor hem iedere dag een uitdaging om de juiste gebruikers met de juiste tijdelijke ruimtes te verbinden. Dat doet hij graag persoonlijk, dus hij is veel buiten de deur. Ook nadat een ruimte gevuld is, is hij veel in contact met de gebruikers van de tijdelijke ruimtes van Wagenhof Vastgoedbeheer. Derek investeert in de langdurige relatie, hij laat graag zijn gezicht zien en houdt ervan om een praatje te maken met de gebruikers van tijdelijke ruimtes. Zo leert hij zowel hen als hun bedrijf kennen en weet hij wat er leeft. Hij ontmoet een heel hoop verschillende mensen met allerlei verschillende wensen. En die wensen, die worden gehoord. Er staat niet voor niets ineens een snoepautomaat in het object aan de Oudeweg.
Nick Sluijs
Nick Sluijs
Servicemedewerker
Nick kan eigenlijk alles. En gelukkig staat hij ook altijd klaar om bij te kunnen springen waar dat nodig is. Een 'vliegende keep' die ook nog eens fraaie foto’s, plattegronden en drone-filmpjes kan maken. De ene keer is hij op pad voor Wagenhof Vastgoedbeheer en de andere keer wordt hij ingeschakeld door Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Daar maakt Nick namelijk alle 360° foto’s voor, waarmee je via de website virtueel door een pand heen kunt lopen.
Rene Schoen
Rene Schoen
Technisch Medewerker
René maakt deel uit van de Technische Dienst dat onderhoud verricht voor al het vastgoed dat we in beheer hebben. Dat is heel breed, van een klemmende deur tot het oplossen van lekkages. René vervangt ook sloten, fixt de verwarming, installeert zonnepanelen en zorgt ervoor dat alles netjes recht hangt. Hij heeft twee rechterhanden, dat is wel duidelijk. Het is voor hem de uitdaging alles zo handig mogelijk te doen. “Ik kijk graag of de oplossing soms met één schroefje lukt in plaats van twee. Het is natuurlijk van groot belang dat dit veilig en afdoende is.”
Nico Prins
Nico Prins
Technisch Medewerker
Nico maakt deel uit van de Technische Dienst dat onderhoud verricht voor al het vastgoed dat we in beheer hebben. Nico is naast erg handig, ook ontzettend behulpzaam; het is een grote man met een heel klein hartje. ’s Morgens is Nico vaak als eerste op kantoor en bekijkt dan via zijn agenda wat er die dag allemaal gedaan moet worden. De rest gebeurt vanzelf. ’MacGyveren’ noemt hij het. “We toveren met spullen”. De Technische Dienst probeert zoveel mogelijk onderdelen her te gebruiken. Het is een hecht team, ze overleggen veel met elkaar over hoe iets het beste kan worden aangepakt. “Alles is gemeend”, zegt Nico over Wagenhof.
Hans Huis in 't Veld
Hans Huis in 't Veld
Technisch Medewerker
Hans maakt deel uit van de Technische Dienst van Wagenhof Vastgoedbeheer. Een redder in nood als het aankomt op kapotte lampen, lekkages, leidingen en verwarmingen. Wat het probleem ook is, Hans lost het op. “Ik maak mijn werk altijd af, ook als dat betekent dat ik er iets langer mee bezig ben.” Met een glimlach zorgt Hans ervoor dat alles weer naar behoren werkt voor de tijdelijke gebruikers.
Gerard Meijer
Gerard Meijer
Technisch Medewerker
Gerard maakt deel uit van de Technische Dienst van Wagenhof Vastgoedbeheer. Dit team is verantwoordelijk voor al het onderhoud van de panden die wij beheren. Gerard checkt de brandveiligheid in al onze panden en weet met zijn ogen dicht het verschil te vertellen tussen de bruine, blauwe, geel-groene en zwarte elektra kabels. Problemen oplossen, daar houdt hij van. Hij geniet van de variatie van zijn functie binnen Wagenhof; zijn agenda staat iedere dag weer vol met uiteenlopende reparatie klusjes.
Peter Zinken
Peter Zinken
Technisch Medewerker
Peter maakt deel uit van de Technische dienst van Wagenhof en zorgt ervoor dat alle ramen weer blinkend schoon zijn. Geef hem een emmer water, zeem en een spons en hij gaat aan de slag. Ramen lappen vanaf een hoogwerker, hij is nergens bang voor.
Peter heeft voordat hij bij Wagenhof aan de slag ging voor zichzelf gewerkt. Wat hij zo fijn vindt aan werken bij Wagenhof is dat hij hier de tijd heeft om zijn werk goed te doen. Peter is te herkennen aan zijn grote glimlach, hij is altijd in voor een praatje en neemt zijn baan erg serieus. Hij heeft zelfs een keer op zaterdag zijn werk afgemaakt omdat hij een dag ziek was. Peter doet zijn werk erg secuur, pakt alles met beide handen aan en hoopt hiermee het klantenbestand van Wagenhof uit te breiden.
Arja Heemskerk - Van der Stelt
Arja Heemskerk - Van der Stelt
Facilitair Medewerker
Arja is werkzaam als facilitair medewerker bij Wagenhof. Ze zorgt voor gewassen ramen, schone werkplekken, smetvrije toiletruimtes en lege prullenbakken. Wanneer Arja is langsgeweest ziet het er altijd weer pico bello uit. "Het blijft altijd weer een lekker gevoel wanneer je de deuren dichtdoet wetende dat alles weer lekker fris en schoon is. Of het nu een nieuw pand betreft of wanneer we het wekelijkse schoonmaak werk verrichten, het blijft fijn werk want je weet dat je hier andere mensen heel veel plezier mee doet."
Milan van Schagen
Milan van Schagen
Facilitair Medewerker
Milan is werkzaam als facilitair medewerker bij Wagenhof. Facilitair onderhoud is een dienst dat wordt aangeboden aan vastgoedeigenaren door Wagenhof Vastgoedbeheer. Milan is zowel binnen als buiten bezig met het onderhoud van panden. Naast het schoonmaken van algemene ruimtes, gangen en toiletten, schiet hij ook af en toe de Technische Dienst te hulp. Bijvoorbeeld wanneer een nieuw pand wordt opgeleverd, dan is hij bezig met puinruimen en glasbewassing. “Het grove werk is leuk, omdat je dan snel grote verschillen ziet. Maar binnen lekker mijn ding doen vind ik ook heerlijk.”