Het Team

Wagenhof richt zich op de zakelijke vastgoedmarkt. Onze kracht is dat wij ondernemers zíjn en ondernemers snáppen. Iedereen doet bij Wagenhof waar hij of zij goed in is; de gedeelde passie zit in bedrijfsonroerendgoed. Wagenhof Groep bestaat inmiddels uit vier divisies met in totaal 24 werknemers.


Wagenhof Groep bevat:
  • Wagenhof Bedrijfsmakelaars
  • Wagenhof Taxaties
  • Wagenhof Vastgoedbeheer
  • Wagenhof Beleggingen 
U vindt alle medewerkers hieronder.
 

Wagenhof

Alex Dijkman Dulkes
Alex Dijkman Dulkes
Directeur Eigenaar
Alex zit zo’n 20 jaar in het vak. Na twee werkgevers begon hij in 2002 als zelfstandig specialist in bedrijfsmatig onroerend goed. Het doel was: marktleider worden. Dat doel is behaald, maar dat was geen eindpunt waarna hij op zijn lauweren rustte. In 2010 ontmoette hij Martijn Hoogstede en de twee staken al snel de koppen bij elkaar om hun gezamenlijke visie onder één noemer te brengen: Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft vanaf dat moment een tweekoppige directie. ‘Dat verbinden doen we nog steeds elke dag, en we blijven groeien’, aldus Alex. ‘Zo breiden we ons gebied steeds meer uit naar andere regio’s. We weten waar we het over hebben en bouwen daardoor lange termijn relaties op; hetzij met kleine dan wel met grote ondernemers. Dat je allemaal ondernemer bent maakt dat je op gelijkwaardig niveau praat. Door in gesprek te gaan met elkaar ontdek je gaandeweg wat het beste past. We zijn trots op ons bedrijf en onze mensen.
Martijn Hoogstede
Martijn Hoogstede
Directeur Eigenaar
Martijn werkt ruim 20 jaar in de bedrijfsonroerendgoed branche. Hij begon zijn carrière in commercieel vastgoed in Amsterdam en in 2007 maakte hij de overstap naar Haarlem, waar hij zich vestigde als zelfstandig vastgoedondernemer. In 2010 werd hij mede eigenaar van Wagenhof. Met een ondernemersdrive, veel gevoel voor markt is Wagenhof uitgegroeid tot een solide vastgoedbedrijf bestaand uit bedrijfsmakelaardij, beheer, taxaties en beleggingen. Marktleider in regio Kennemerland. Met een team van specialisten die met passie doen waar ze goed in zijn.Martijn is een verbinder pur sang. Met een groot netwerk in commercieel vastgoed weet hij als geen ander klanten, opdrachtgevers en projecten met elkaar in verbinding te brengen. Een bevlogen vastgoedondernemer met oog voor mensen en de parels in de markt.
Paul Wijkhuizen
Paul Wijkhuizen
Register Makelaar Taxateur RT/RMT - Partner
Paul zit ruim 20 jaar in het vak. De reputatie van ‘vraagbaak commercieel vastgoed’ snelt hem dan ook vooruit. Hij heeft parate kennis op het vlak van beleggingen, projectontwikkeling en juridische aspecten, maar hij zal nooit zomaar wat roepen: ‘meten is weten.’ Het gaat om duurzame keuzes dus is het belangrijk dat er een gedegen onderzoek aan ten grondslag ligt.
Over de keuze van de gemeente Haarlem voor Wagenhof Taxaties als prefered supplier: “Het is prachtig om met je eigen leefomgeving bezig te mogen zijn.” Paul is geaccrediteerd taxateur TCV taxaties, aangesloten bij TMI, lid van de NVM, gecertificeerd bij Vastgoedcert.
Rafael Fernandez Voortman
Rafael Fernandez Voortman
Register Makelaar Taxateur RT/RMT - Partner
Rafael is al ruim 30 jaar specialist in vastgoed, waarvan lange tijd in Zuid-Kennemerland. Hij maakte beide crisissen mee, waardoor hij veel valkuilen kent. "Juist die constant veranderende markt is boeiend; de dynamiek van de spelers, de wetgeving, fiscaliteit en financiering." Zijn achtergrond is breed. Hij zat lange tijd in het NVM regiobestuur en diverse commissies. Maar heeft bijvoorbeeld ook voor het COA de huisvesting voor vluchtelingen gedaan. Rafael bouwde in korte tijd een flinke portefeuille op in de IJmond. Bekijk het aanbod in IJmuiden.
Diederik van Hal
Diederik van Hal
Vastgoedadviseur - Partner
Diederik is sinds 2004 werkzaam in het commerciële vastgoed. Hij begon zijn carrière in Amsterdam bij een vastgoedbeleggingsmaatschappij en een aantal jaren later ging hij verder als zelfstandig makelaar. In 2017 is Diederik toegetreden als partner bij Wagenhof en is hij verantwoordelijk voor de koop- en huurmarkt in de regio Amsterdam en vastgoedbeleggingen op landelijk niveau .
Diederik ziet als geen ander kansen in de markt en weet vanuit zijn brede netwerk partijen tot elkaar te brengen. Met zijn commerciële mentaliteit en slagvaardige handelswijze is hij in staat de belangen van de klant optimaal te behartigen.
Arno in 't Veld
Arno in 't Veld
Register Taxateur RT
Wat doe je? ‘Makelen; al 15 jaar. Ja dat is echt een woord. Ik breng partijen bij elkaar en adviseer bij aan- & verhuur en aan- & verkoop van bedrijfs onroerend goed in (groot) Haarlem.’ Arno is recht door zee. Hij is uit op de beste deal met de beste voorwaarden voor de klant: ‘Het is onroerend goed, geen ontroerend goed!’ grapt hij. Maar de soep wordt niet zo heet gegeten want ‘De relatie is belangrijker dan de deal. Wordt het niet meteen wat, dan investeer je in de toekomst.’
Edo Hagoort
Edo Hagoort
Assistent Makelaar
Edo werkt sinds januari 2018 bij Wagenhof. Altijd al heeft hij interesse in het vastgoed vak gehad en daarom heeft hij ook de stap gezet om bij Wagenhof aan de slag te gaan. Hij is op dit moment junior makelaar en gaat binnenkort starten met zijn opleiding om zijn makelaars papieren te behalen. Met een grote glimlach staat hij iedereen te woord en stopt hij niet voordat hij de juiste locatie voor je gevonden heeft.
Robbert Mens
Robbert Mens
Junior Taxateur
Robbert studeerde Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) en kwam eind 2016 bij Wagenhof binnen als Kandidaat Taxateur. Nu ondersteunt hij de divisie met het van A tot Z uitwerken van taxatierapporten. Van een individuele taxatie tot aan landelijke portefeuilletaxaties. De bewegende markt blijft Robbert intrigeren. “Ons vak verandert mee met de ontwikkelingen in de markt en dat houdt het levendig.”
Fiona Gelton
Fiona Gelton
Junior Taxateur
Fiona begon in april ’17 als Kandidaat Taxateur voor Wagenhof. Zij specialiseerde zich in Makelaardij & Vastgoed tijdens haar studie Bedrijfskunde MER. Haar uiteindelijke doel: Register Taxateur worden. De eerste stap ‘Basistheorie Vastgoed’ is daar inmiddels al bijna voor afgerond. “Ik geniet van de afwisseling en het contact met alle verschillende soorten opdrachtgevers.” Van bedrijfshal tot beleggingspand, Fiona voelt zich helemaal thuis in de taxatiewereld.
Erica Sterenberg
Erica Sterenberg
Officemanager
Erica is op haar gemak in de hele administratieve keten van het makelaardij proces. Met ruim 12 jaar ervaring draait zij haar hand nergens meer voor om. Sinds 2010 versterkt ze het team. Vanaf het eerste contact aan de telefoon tot aan het maken van een huurovereenkomst is het bieden van optimale service haar belangrijkste aandachtspunt. Divers dus, en het feit dat multitasking haar kernkwaliteit is, komt dan mooi uit.

Leuk weetje: Erica kent letterlijk ieder pand binnen ons aanbod.
Isabelle Bourgonje
Isabelle Bourgonje
Financieel Administratief Medewerker
Isabelle is een administratieve vis in het water binnen Wagenhof. Zij begon haar carrière bij een agentuur voor stoffen, nadat zij De Textiel Handelsschool deed. Daar handelde ze voor grote merken alle administratieve aspecten af voor orders van stoffen. Nadien werkte zij, als directiesecretaresse, onder meer voor Bureau Jeugdzorg en een landelijk fitness-merk. Het product wijzigde in de loop der jaren, de affiniteit niet: met een commerciële visie regelt zij graag zaken tot in de puntjes. Als persoon brengt zij met haar authentieke overkomen een warme sfeer binnen het team. Isabelle werkt voor drie divisies, ook voor: Wagenhof Taxaties en Wagenhof Bedrijfsmakelaars.
Suze Melker
Suze Melker
Secretaresse Vastgoedbeheer
Sinds medio 2018 is Suze werkzaam bij Wagenhof. Suze is het eerste aanspreekpunt - ofwel de vraagbaak - voor alle gebruikers van TijdelijkeRuimtes. Naast hen vriendelijk te woord staan, stelt Suze ook de contracten op voor de gebruikers en waar nodig stuurt ze de Technische dienst op pad. Zodra er een nieuw pand in beheer is bij Wagenhof is Suze de eerste die daarvan op de hoogte is. Ze voorziet alles en iedereen van volledige aandacht en is een ster in het bewaren van het overzicht. Suze houdt niet van stilzitten, en vliegt met al deze afwisseling zo haar dagen door.
Debora Vrugtman-Pasveer
Debora Vrugtman-Pasveer
Medewerker Marketing & Communicatie
...
Michella Dijkinga
Michella Dijkinga
Medewerker Marketing & Communicatie
Michella is een creatief brein en werkt sinds september 2018 bij Wagenhof. Na de afronding van haar opleiding Communicatie werkte Michella als freelancer in illustratie, grafische vormgeving en communicatie. Met plezier vertaalt zij informatie naar knappe verhalen door visuele- en tekstuele communicatie met elkaar te verbinden. Haar positieve aard zorgt ervoor dat zij overal wel een creatieve oplossing voor heeft.
Ivana Laan
Ivana Laan
Medewerker Marketing & Communicatie
Nick Duijn
Nick Duijn
Accountmanager Vastgoedbeheer
Nick werkt sinds 2017 bij Wagenhof en is hier destijds begonnen als servicemedewerker. Hij zag al snel dat zijn hulp hard nodig was bij het vastgoedbeheer team. Zo is hij inmiddels accountmanager en haalt de ene klant na de andere binnen. “Ik heb altijd al een interesse gehad in vastgoed. Wat is de waarde van een object en wat voor mogelijkheden biedt het?
Hoe halen we zoveel mogelijk rendement uit leegstaand vastgoed? Dat is iets wat ik me dagelijks afvraag. Verder haal ik veel voldoening uit het onderhouden van contacten en het binnenhalen van new business.”
Evelien Grüdelbach
Evelien Grüdelbach
Commercieel Medewerker Vastgoedbeheer
Evelien is onze BT, oftewel Buitendienst Topper. Zij is het aanspreekpunt voor alle gebruikers van tijdelijke ruimtes. Zo weet zij heel goed de juiste mensen in de juiste ruimtes te plaatsen. Hierbij houdt ze rekening met wat die persoon wil gaan doen en of er een match is met eventuele huidige gebruikers. Evelien heeft een bouwtechnische achtergrond en heeft voorheen veel nieuwe huisbezitters geholpen aan een passende badkamer. In die periode heeft ze ook geleerd dat ze veel voldoening haalt uit het vormgeven van de wensen van klanten en het vertalen van wensen naar iets tastbaars. 
Mario Roest
Mario Roest
Financieel Administratief Medewerker
Mario is de man van de cijfers binnen Wagenhof. Hij maakt deel uit van het vastgoedbeheer team en verleent een volledige financiële service aan alle vastgoedeigenaren. Zo verstuurt hij facturen, maakt incasso-batches en houdt hij elke maand bij welke nieuwe relaties erbij zijn gekomen. Al met al ontzorgt hij de klant, en dat vindt hij het leukst om te doen. Mario is piet-precies en zorgt er elke maand weer voor dat alles tot op de laatste cent klopt.
Rene Schoen
Rene Schoen
Technisch Medewerker
Rene is onderdeel van het Technisch Team dat onderhoud verricht voor al het vastgoed wat we in beheer hebben.
Richard Vester
Richard Vester
Technisch Medewerker
Richard is onderdeel van het Technisch Team dat onderhoud verricht voor al het vastgoed wat we in beheer hebben.
Arja Heemskerk - Van der Stelt
Arja Heemskerk - Van der Stelt
Facilitair Medewerker
Arja is onderdeel van het Schoonmaak Team dat facilitaire diensten verleend voor alle pandeigenaren die schoonmaak beheer bij ons afnemen.
Milan van Schagen
Milan van Schagen
Facilitair Medewerker
Milan is onderdeel van het Schoonmaak Team dat facilitaire diensten verleend voor alle pandeigenaren die schoonmaak beheer bij ons afnemen.
Nick Sluijs
Nick Sluijs
Servicemedewerker
Catascha Houben
Catascha Houben
Commercieel Medewerker Vastgoedbeheer