Team

 Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V.

Alex Dijkman Dulkes
Directeur Eigenaar
 alex@wagenhof.nl
 023-5325533
 Alex op Linkedin

Alex zit zo’n 20 jaar in het vak. Na twee werkgevers begon hij in 2002 als zelfstandig specialist in bedrijfsmatig onroerend goed. Het doel was: marktleider worden. Dat doel is behaald, maar dat was geen eindpunt waarna hij op zijn lauweren rustte. In 2010 ontmoette hij Martijn Hoogstede en de twee staken al snel de koppen bij elkaar om hun gezamenlijke visie onder één noemer te brengen: Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft vanaf dat moment een tweekoppige directie. ‘Dat verbinden doen we nog steeds elke dag, en we blijven groeien’, aldus Alex. ‘Zo breiden we ons gebied steeds meer uit naar andere regio’s. We weten waar we het over hebben en bouwen daardoor lange termijn relaties op; hetzij met kleine dan wel met grote ondernemers. Dat je allemaal ondernemer bent maakt dat je op gelijkwaardig niveau praat. Door in gesprek te gaan met elkaar ontdek je gaandeweg wat het beste past. We zijn trots op ons bedrijf en onze mensen.

Martijn Hoogstede
Directeur Eigenaar
 martijn@wagenhof.nl
 023-5325533
 Martijn op LinkedIn

Martijn werkt ruim 20 jaar in de bedrijfs onroerend goed branche. Hij begon zijn carrière in commercieel vastgoed in Amsterdam en in 2007 maakte hij de overstap naar Haarlem, waar hij zich vestigde als zelfstandig vastgoedondernemer. In 2010 werd hij mede eigenaar van Wagenhof. Met een ondernemersdrive, veel gevoel voor markt is Wagenhof uitgegroeid tot een solide vastgoedbedrijf bestaand uit bedrijfsmakelaardij, beheer, taxaties en beleggingen. Marktleider in regio Kennemerland. Met een team van specialisten die met passie doen waar ze goed in zijn.

Martijn is een verbinder pur sang. Met een groot netwerk in commercieel vastgoed weet hij als geen ander klanten, opdrachtgevers en projecten met elkaar in verbinding te brengen. Een bevlogen vastgoedondernemer met oog voor mensen en de parels in de markt.


Arno R. in 't Veld
Register Makelaar Taxateur RT
 arno@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-11790090
 Arno op LinkedIn

Wat doe je? ‘Makelen; al 15 jaar. Ja dat is echt een woord. Ik breng partijen bij elkaar en adviseer bij aan- & verhuur en aan- & verkoop van bedrijfs onroerend goed in (groot) Haarlem.’ Arno is recht door zee. Hij is uit op de beste deal met de beste voorwaarden voor de klant: ‘Het is onroerend goed, geen ontroerend goed!’ grapt hij. Maar de soep wordt niet zo heet gegeten want ‘De relatie is belangrijker dan de deal. Wordt het niet meteen wat, dan investeer je in de toekomst.’Paul M. Wijkhuizen
Register Makelaar-Taxateur RT/RMT - Directeur Wagenhof Taxaties B.V.
 paul@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-20010342
 Paul op Linkedin

Paul zit ruim 20 jaar in het vak. De reputatie van ‘vraagbaak commercieel vastgoed’ snelt hem dan ook vooruit. Hij heeft parate kennis op het vlak van beleggingen, projectontwikkeling en juridische aspecten, maar hij zal nooit zomaar wat roepen: ‘meten is weten.’ Het gaat om duurzame keuzes dus is het belangrijk dat er een gedegen onderzoek aan ten grondslag ligt.
Over de keuze van de gemeente Haarlem voor Wagenhof Taxaties als prefered supplier: “Het is prachtig om met je eigen leefomgeving bezig te mogen zijn.” Paul is geaccrediteerd taxateur TCV taxaties, aangesloten bij TMI, lid van de NVM, gecertificeerd bij Vastgoedcert.
 
Rafael J. Fernandez Voortman
Register Makelaar-Taxateur RT/RMT - Partner
 rafael@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-50603060
 Rafael op LinkedIn

Rafael is al ruim 30 jaar specialist in vastgoed, waarvan lange tijd in Zuid-Kennemerland. Hij maakte beide crisissen mee, waardoor hij veel valkuilen kent. "Juist die constant veranderende markt is boeiend; de dynamiek van de spelers, de wetgeving, fiscaliteit en financiering." Zijn achtergrond is breed. Hij zat lange tijd in het NVM regiobestuur en diverse commissies. Maar heeft bijvoorbeeld ook voor het COA de huisvesting voor vluchtelingen gedaan. Rafael bouwde in korte tijd een flinke portefeuille op in de IJmond. Bekijk het aanbod in IJmuiden.Diederik van Hal
Partner
 diederik@wagenhof.nl
 06-54326222
 Diederik op Linkedin

Diederik is sinds 2004 werkzaam in het commerciële vastgoed. Hij begon zijn carrière in Amsterdam bij een vastgoedbeleggingsmaatschappij en een aantal jaren later ging hij verder als zelfstandig makelaar. In 2017 is Diederik toegetreden als partner bij Wagenhof en is hij verantwoordelijk voor de koop- en huurmarkt in de regio Amsterdam en vastgoedbeleggingen op landelijk niveau .
Diederik ziet als geen ander kansen in de markt en weet vanuit zijn brede netwerk partijen tot elkaar te brengen. Met zijn commerciële mentaliteit en slagvaardige handelswijze is hij in staat de belangen van de klant optimaal te behartigen.


 
  
Edo Hagoort
Junior Makelaar
 edo@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-31996100
 Edo op LinkedIn

 Edo werkt sinds januari 2018 bij Wagenhof. Altijd al heeft hij interesse in het vastgoed vak gehad en daarom heeft hij ook de stap gezet om bij Wagenhof aan de slag te gaan. Hij is op dit moment junior makelaar en gaat binnenkort starten met zijn opleiding om zijn makelaars papieren te behalen. Met een grote glimlach staat hij iedereen te woord en stopt hij niet voordat hij de juiste locatie voor je gevonden heeft.  Erica Sterenberg
Secretariaat
 erica@wagenhof.nl
 023-5325533
 Erica op LinkedIn

Erica is op haar gemak in de hele administratieve keten van het makelaardij proces. Met ruim 12 jaar ervaring draait zij haar hand nergens meer voor om. Sinds 2010 versterkt ze het team. Vanaf het eerste contact aan de telefoon tot aan het maken van een huurovereenkomst is het bieden van optimale service haar belangrijkste aandachtspunt. Divers dus, en het feit dat multitasking haar kernkwaliteit is, komt dan mooi uit.

Leuk weetje: Erica kent letterlijk ieder pand binnen ons aanbod.


Anne van Delft
Secretariaat
 anne@wagenhof.nl
 023-5325533
 Anne op LinkedIn


Anne is een recente aanwinst voor het team. Mensen op een positieve en warme manier te woord staan en zoeken naar oplossingen is voor haar belangrijk. Dat komt goed uit, want zij heeft vaak als eerste contact met klanten, zowel telefonisch, als bij ontvangst in ons kantoor.  Zij startte haar carrière in het onderwijs maar had behoefte aan een meer commerciële omgeving. Organiseren is daardoor een fluitje van een cent voor haar: “Mijn start bij Wagenhof voelde als een warm bad."Nick Duijn
Accountmanager Vastgoedbeheer
 nick@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-81884602
 Nick op LinkedIn

Nick is de allrounder voor alle dienstverlenende activiteiten binnen Wagenhof. Hij werkt dan ook voor alle drie de divisies. Hij kan bij uitstek de druk van de ketel nemen doordat hij op alle vlakken kan bijspringen, van het maken van plattegronden tot 360° fotografie. Met vastgoed had hij geen eerdere ervaring, wat nu juist een frisse blik geeft op het bedrijf en de processen. Hij ervaart Wagenhof als een warme, eerlijke groep mensen. “Als je iets goed doet hoor je het en als je iets fout doet ook; er zijn geen verborgen agenda’s of hiërarchie”. Isabelle Bourgonje
Administratie
 isabelle@wagenhof.nl
 023-5325533

Isabelle is een administratieve vis in het water binnen Wagenhof. Zij begon haar carrière bij een agentuur voor stoffen, nadat zij De Textiel Handelsschool deed. Daar handelde ze voor grote merken alle administratieve aspecten af voor orders van stoffen. Nadien werkte zij, als directiesecretaresse, onder meer voor Bureau Jeugdzorg en een landelijk fitness-merk. Het product wijzigde in de loop der jaren, de affiniteit niet: met een commerciële visie regelt zij graag zaken tot in de puntjes. Als persoon brengt zij met haar authentieke overkomen een warme sfeer binnen het team. Isabelle werkt voor drie divisies, ook voor: Wagenhof Taxaties en Wagenhof Bedrijfsmakelaars.