Onze Makelaars

 
           Onze ervaren makelaars hebben een realistische blik op vastgoed, kennen de vastgoedmarkt als geen ander en geven persoonlijk advies op maat. Zij zijn stuk voor stuk zeer bedreven makelaars en steengoed in het verbinden van partijen.


 
 
 
Alex Dijkman Dulkes
Directeur Eigenaar

 
 alex@wagenhof.nl
 023-5325533
 Alex op LinkedIn


Alex zit zo’n 20 jaar in het vak. Na twee werkgevers begon hij in 2002 als zelfstandig specialist in bedrijfsmatig onroerend goed. Het doel was: marktleider worden. Dat doel is behaald, maar dat was geen eindpunt waarna hij op zijn lauweren rustte. In 2010 ontmoette hij Martijn Hoogstede en de twee staken al snel de koppen bij elkaar om hun gezamenlijke visie onder één noemer te brengen: Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft vanaf dat moment een tweekoppige directie. ‘Dat verbinden doen we nog steeds elke dag, en we blijven groeien’, aldus Alex. ‘Zo breiden we ons gebied steeds meer uit naar andere regio’s. We weten waar we het over hebben en bouwen daardoor lange termijn relaties op; hetzij met kleine dan wel met grote ondernemers. Dat je allemaal ondernemer bent maakt dat je op gelijkwaardig niveau praat. Door in gesprek te gaan met elkaar ontdek je gaandeweg wat het beste past. We zijn trots op ons bedrijf en onze mensen.
 Martijn Hoogstede
Directeur Eigenaar / Makelaar

 
 martijn@wagenhof.nl
 023-5325533
 Martijn op LinkedIn


Martijn werkt ruim 20 jaar in de bedrijfs onroerend goed branche. Hij begon zijn carrière in commercieel vastgoed in Amsterdam en in 2007 maakte hij de overstap naar Haarlem, waar hij zich vestigde als zelfstandig vastgoedondernemer. In 2010 werd hij mede eigenaar van Wagenhof. Met een ondernemersdrive, veel gevoel voor markt is Wagenhof uitgegroeid tot een solide vastgoedbedrijf bestaand uit bedrijfsmakelaardij, beheer, taxaties en beleggingen. Martijn is een verbinder pur sang. Met een groot netwerk in commercieel vastgoed weet hij als geen ander klanten, opdrachtgevers en projecten met elkaar in verbinding te brengen. Een bevlogen vastgoedondernemer met oog voor mensen en de parels in de markt.
 Rafael J. Fernandez Voortman
Register Makelaar-Taxateur RT/RMT - Partner

 

 rafael@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-50603060
 Rafael op LinkedIn

 

Rafael is al ruim 30 jaar specialist in vastgoed, waarvan lange tijd in Zuid-Kennemerland. Hij maakte beide crisissen mee, waardoor hij veel valkuilen kent. "Juist die constant veranderende markt is boeiend; de dynamiek van de spelers, de wetgeving, fiscaliteit en financiering." Zijn achtergrond is breed. Hij zat lange tijd in het NVM regiobestuur en diverse commissies. Maar heeft bijvoorbeeld ook voor het COA de huisvesting voor vluchtelingen gedaan. Rafael bouwde in korte tijd een flinke portefeuille op in de IJmond. Bekijk het aanbod in IJmuiden.
 


 

Paul Wijkhuizen
Register Makelaar Taxateur RT/RMT

 paul@wagenhof.nl
 023-5325533
 Paul op LinkedIn

Paul zit ruim 20 jaar in het vak. De reputatie van ‘vraagbaak commercieel vastgoed’ snelt hem dan ook vooruit. Hij heeft parate kennis op het vlak van beleggingen, projectontwikkeling en juridische aspecten, maar hij zal nooit zomaar wat roepen: ‘meten is weten.’ Het gaat om duurzame keuzes dus is het belangrijk dat er een gedegen onderzoek aan ten grondslag ligt. Over de keuze van de gemeente Haarlem voor Wagenhof Taxaties als prefered supplier: “Het is prachtig om met je eigen leefomgeving bezig te mogen zijn.” Paul is geaccrediteerd taxateur TCV taxaties, aangesloten bij TMI, lid van de NVM, gecertificeerd bij Vastgoedcert.
 


Diederik van Hal
Partner / Makelaar

 diederik@wagenhof.nl
 06-54326222
 Diederik op Linkedin

Diederik is sinds 2004 werkzaam in het commerciële vastgoed. Hij begon zijn carrière in Amsterdam bij een vastgoedbeleggingsmaatschappij en een aantal jaren later ging hij verder als zelfstandig makelaar. In 2017 is Diederik toegetreden als partner bij Wagenhof en is hij verantwoordelijk voor de koop- en huurmarkt in de regio Amsterdam en vastgoedbeleggingen op landelijk niveau.
Diederik ziet als geen ander kansen in de markt en weet vanuit zijn brede netwerk partijen tot elkaar te brengen. Met zijn commerciële mentaliteit en slagvaardige handelswijze is hij in staat de belangen van de klant optimaal te behartigen.
 
 
 

Arno R. in 't Veld
Register Makelaar Taxateur RT

 

 arno@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-11790090
 Arno op LinkedIn

Wat doe je? ‘Makelen; al 15 jaar. Ja dat is echt een woord. Ik breng partijen bij elkaar en adviseer bij aan- & verhuur en aan- & verkoop van bedrijfs onroerend goed in (groot) Haarlem.’ Arno is recht door zee. Hij is uit op de beste deal met de beste voorwaarden voor de klant: ‘Het is onroerend goed, geen ontroerend goed!’ grapt hij. Maar de soep wordt niet zo heet gegeten want ‘De relatie is belangrijker dan de deal. Wordt het niet meteen wat, dan investeer je in de toekomst.’
 


Edo Hagoort
Assistent Makelaar

 
 edo@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-31996100
 Edo op LinkedIn

Edo werkt sinds januari 2018 bij Wagenhof. Altijd al heeft hij interesse in het vastgoed vak gehad en daarom heeft hij ook de stap gezet om bij Wagenhof aan de slag te gaan. Hij is op dit moment junior makelaar en gaat binnenkort starten met zijn opleiding om zijn makelaars papieren te behalen. Met een grote glimlach staat hij iedereen te woord en stopt hij niet voordat hij de juiste locatie voor je gevonden heeft.
 
 

Joost Nelissen
Junior Makelaar

 

 joost@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-21127300
 Joost op LinkedIn

Joost is een Makelaar in training bij Wagenhof. Hij is elke maandag te vinden op de Vastgoed Academie in Amsterdam. Van dinsdag tot vrijdag loopt hij mee met de makelaars van Wagenhof. “Ik houd van de praktijk, en bij Wagenhof is er veel te leren op de werkvloer.” In korte tijd heeft hij al veel verschillende dingen gezien en meegemaakt. Binnenkort start hij met zijn specialisatie in bedrijfsonroerendgoed, en hoopt daar in september van dit jaar klaar mee te zijn. Dan is hij Kandidaat Makelaar.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring