Onze Makelaars

 
           Onze ervaren makelaars hebben een realistische blik op vastgoed, kennen de vastgoedmarkt als geen ander en geven persoonlijk advies op maat. Ze zijn stuk voor stuk zeer bedreven makelaars en steengoed in het verbinden van partijen.


 

   Alex Dijkman Dulkes

   Martijn Hoogstede

   Rafael Fernandez Voortman

   Paul Wijkhuijzen

   Diederik van Hal
         
André Zweekhorst
 Menno Heineman
Edo Hagoort

Joost Nelissen
   
             Vernon Weber


 
 
Alex Dijkman Dulkes
Directeur Eigenaar

 
 alex@wagenhof.nl
 023-5325533
 Alex op LinkedIn
Alex zit zo’n 20 jaar in het vak. Na twee werkgevers begon hij in 2002 als zelfstandig specialist in bedrijfsmatig onroerend goed. Het doel was: marktleider worden. Dat doel is behaald, maar dat was geen eindpunt waarna hij op zijn lauweren rustte. In 2010 ontmoette hij Martijn Hoogstede en de twee staken al snel de koppen bij elkaar om hun gezamenlijke visie onder één noemer te brengen: Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft vanaf dat moment een tweekoppige directie. ‘Dat verbinden doen we nog steeds elke dag, en we blijven groeien’, aldus Alex. ‘Zo breiden we ons gebied steeds meer uit naar andere regio’s. We weten waar we het over hebben en bouwen daardoor lange termijn relaties op; hetzij met kleine dan wel met grote ondernemers. Dat je allemaal ondernemer bent maakt dat je op gelijkwaardig niveau praat. Door in gesprek te gaan met elkaar ontdek je gaandeweg wat het beste past. We zijn trots op ons bedrijf en onze mensen.
 Martijn Hoogstede
Directeur Eigenaar / Makelaar

 
 martijn@wagenhof.nl
 023-5325533
 Martijn op LinkedIn
Martijn werkt ruim 20 jaar in de bedrijfs onroerend goed branche. Hij begon zijn carrière in commercieel vastgoed in Amsterdam en in 2007 maakte hij de overstap naar Haarlem, waar hij zich vestigde als zelfstandig vastgoedondernemer. In 2010 werd hij mede eigenaar van Wagenhof. Met een ondernemersdrive, veel gevoel voor markt is Wagenhof uitgegroeid tot een solide vastgoedbedrijf bestaand uit bedrijfsmakelaardij, beheer, taxaties en beleggingen. Martijn is een verbinder pur sang. Met een groot netwerk in commercieel vastgoed weet hij als geen ander klanten, opdrachtgevers en projecten met elkaar in verbinding te brengen. Een bevlogen vastgoedondernemer met oog voor mensen en de parels in de markt.
 Rafael J. Fernandez Voortman
Register Makelaar-Taxateur RT/RMT - Partner

 rafael@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-50603060
 Rafael op LinkedIn 

Rafael is al ruim 30 jaar specialist in vastgoed, waarvan lange tijd in Zuid-Kennemerland. Hij maakte beide crisissen mee, waardoor hij veel valkuilen kent. "Juist die constant veranderende markt is boeiend; de dynamiek van de spelers, de wetgeving, fiscaliteit en financiering." Zijn achtergrond is breed. Hij zat lange tijd in het NVM regiobestuur en diverse commissies. Maar heeft bijvoorbeeld ook voor het COA de huisvesting voor vluchtelingen gedaan. Rafael bouwde in korte tijd een flinke portefeuille op in de IJmond. Bekijk het aanbod in IJmuiden.
 


 

Paul Wijkhuizen
Register Makelaar Taxateur RT/RMT

 paul@wagenhof.nl
 023-5325533
 Paul op LinkedIn
Paul zit ruim 20 jaar in het vak. De reputatie van ‘vraagbaak commercieel vastgoed’ snelt hem dan ook vooruit. Hij heeft parate kennis op het vlak van beleggingen, projectontwikkeling en juridische aspecten, maar hij zal nooit zomaar wat roepen: ‘meten is weten.’ Het gaat om duurzame keuzes dus is het belangrijk dat er een gedegen onderzoek aan ten grondslag ligt. Over de keuze van de gemeente Haarlem voor Wagenhof Taxaties als prefered supplier: “Het is prachtig om met je eigen leefomgeving bezig te mogen zijn.” Paul is geaccrediteerd taxateur TCV taxaties, aangesloten bij TMI, lid van de NVM, gecertificeerd bij Vastgoedcert.
 


Diederik van Hal
Partner / Vastgoedadviseur

 diederik@wagenhof.nl
 06-54326222
 Diederik op Linkedin
Diederik is sinds 2004 werkzaam in het commerciële vastgoed. Hij begon zijn carrière in Amsterdam bij een vastgoedbeleggingsmaatschappij en een aantal jaren later ging hij verder als zelfstandig makelaar. In 2017 is Diederik toegetreden als partner bij Wagenhof en is hij verantwoordelijk voor de koop- en huurmarkt in de regio Amsterdam en vastgoedbeleggingen op landelijk niveau.
Diederik ziet als geen ander kansen in de markt en weet vanuit zijn brede netwerk partijen tot elkaar te brengen. Met zijn commerciële mentaliteit en slagvaardige handelswijze is hij in staat de belangen van de klant optimaal te behartigen.

 
 
André Zweekhorst
Partner/ Vastgoedadviseur

 
 andre@wagenhof.nl
 070-2610000
 06-50609917
 André op LinkedInAndré is de nieuwe partner van Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Vanuit een nieuw kantoor, gevestigd aan de Nieuwe Uitleg 36 in Den Haag, zal André de portefeuille in het zakelijke vastgoed verder uitbouwen in de regio Leiden en Den Haag. Met inmiddels 15 jaar ervaring op zak zal hij zich gaan inzetten voor de koop-, huur- en beleggingsobjecten van bedrijfsonroerendgoed. “Een no nonsens mentaliteit, adequaat en betrokken dat zijn eigenschappen van Wagenhof die ook perfect bij mij passen". Hij is loyaal aan zijn opdrachtgevers en zet zich volledig in. Met enorme gedrevenheid zal André aan de slag gaan voor Wagenhof Bedrijfsmakelaars, met als uiteindelijke doel om een aanzienlijk marktaandeel te veroveren.

 Menno Heineman
Partner/ Vastgoedadviseur/ MRE
 

 menno@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-51994758
 Menno op LinkedIn“Vastgoed is de rode draad in mijn leven”, vertelt Menno. Hij heeft ervaring in verschillende disciplines binnen het vastgoed. Zo was hij projectontwikkelaar, actief voor een Duitse vastgoedfinancier, heeft hij een hotelketen geleid en was partner bij een internationaal makelaarskantoor. Zijn ruime ervaring in vastgoed wordt ondersteund door een juridische graad en postacademische masteropleiding in vastgoed (MRE). Menno is al jaren een bekende van Alex en Martijn en heeft Wagenhof leren kennen als een veelzijdig en professioneel vastgoedbedrijf met een enthousiast team. Binnen Wagenhof zet Menno zijn kennis, netwerk en ervaring in om leiding te geven aan het team van makelaars en structureert hij grotere vastgoedbeleggingen. “Toegevoegde waarde leveren is wat mij motiveert, hier haal ik energie en plezier uit”, aldus Menno.
 Edo Hagoort
Assistent Makelaar

 
 edo@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-31996100
 Edo op LinkedIn


Edo werkt sinds januari 2018 bij Wagenhof. Altijd al heeft hij interesse in het vastgoed vak gehad en daarom heeft hij ook de stap gezet om bij Wagenhof aan de slag te gaan. Hij is op dit moment junior makelaar en gaat binnenkort starten met zijn opleiding om zijn makelaars papieren te behalen. Met een grote glimlach staat hij iedereen te woord en stopt hij niet voordat hij de juiste locatie voor je gevonden heeft.
 
 

Joost Nelissen
Junior Makelaar

 joost@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-21127300
 Joost op LinkedInJoost is een Makelaar in training bij Wagenhof. Hij is elke maandag te vinden op de Vastgoed Academie in Amsterdam. Van dinsdag tot vrijdag loopt hij mee met de makelaars van Wagenhof. “Ik houd van de praktijk, en bij Wagenhof is er veel te leren op de werkvloer.” In korte tijd heeft hij al veel verschillende dingen gezien en meegemaakt. Binnenkort start hij met zijn specialisatie in bedrijfsonroerendgoed, en hoopt daar in september van dit jaar klaar mee te zijn. Dan is hij Kandidaat Makelaar.

 


 

Vernon Weber
Assistent Makelaar

 vernon@wagenhof.nl
 023-5325533
 06-39581414
 Vernon op LinkedIn
Vernon is Assistent Makelaar bij Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Onlangs maakte hij de switch vanuit Wagenhof Vastgoedbeheer waar hij werkte als commercieel medewerker. Nu wordt hij begeleid door de senior makelaars van Wagenhof. Het is zijn taak om verschillende partijen samen te brengen. Vernon werkte jaren als teamleider bij verschillende supermarktketens, maar de vastgoedwereld heeft hij altijd al interessant gevonden. Daarom heeft hij een geheel nieuwe weg ingeslagen. “Ik ben sportief en dus graag in beweging, de vrijheid die ik bij Wagenhof krijg is ideaal voor mij.” Vernon is een ondernemend type, hij is sociaal en dienstverlenend. Die eigenschappen heeft hij vast overgehouden aan zijn tijd in de sociale dienstverlening. Vernon biedt een luisterend oor aan ondernemers en zorgt er graag voor dat hun wensen zo goed mogelijk worden vervuld.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring