Wagenhof vertelt.

Tekst door: Nicole Nederhand

Vandaag zetten we weer een bijzondere gebruiker in het zonnetje. Dit keer is het organisatorisch talent Petra Hermans. Petra is zelfstandig reisadviseur bij The Travelclub Haarlem. Wat eigenlijk betekent dat ze mensen blij maakt door de ideale reis te boeken die helemaal is afgestemd op de wensen van de reiziger. Ze werkt zelfstandig maar onder de vleugel van de franchiseorganisatie The Travelclub, waar meerdere reisadviseurs bij zijn aangesloten. Hier is ze drie jaar geleden mee begonnen omdat ze merkte dat ze via een reisbureau niet de service kon bieden die ze graag zou willen.

Als zelfstandig reisadviseur werk je vanuit huis. Dit heeft Petra ook gedaan maar ze merkte al gauw dat ze de behoefte had om met mensen om haar heen te werken. Ze wilde graag in een pand zitten met andere ondernemers, zodat ze zo nu en dan met collega-ondernemers zou kunnen sparren. Daarbij wilde ze in een pand zitten die betaalbaar was. Zo is ze bij Wagenhof Vastbeheer terecht gekomen. Ze werkt al 1,5 jaar vanuit een pand van Wagenhof en heeft haar plekje helemaal gevonden.

“Ik zit in de fijnste ruimte van het pand"

Ze zit hier goed en zou niet naar een groot kantoor willen, dat is niet het idee achter zelfstandig reisadviseur. Daarom is ze helemaal blij met waar ze nu zit en hoopt ze hier lang te kunnen blijven.

Petra haar reislustigheid begon al vroeg. “Ik heb mijn eerste reis naar Amerika geboekt toen ik 15 jaar oud was”. Hierna ging het balletje rollen en heeft ze onder andere een reis naar Afrika geboekt met haar familie, wat toentertijd nog ongewoon was. Petra stelt de ideale vakantie samen. Van avontuurlijke road trip door de USA tot voordelige familievakanties, een camperreis door Australië tot een luxe vijfsterrenreis naar Spanje. “Ik voel mij persoonlijk betrokken, neem uitgebreid de tijd en ga verder dan een normaal reisbureau om de juiste reis te vinden. Ik bied reizen aan voor dezelfde prijs als op internet maar dan met extra service”, aldus Petra. Wat ze het leukste aan haar werk vindt is dat ze enerzijds klanten blij maakt door de perfecte vakantie samen te stellen en anderzijds een eigen bedrijf runt. Uiteindelijk gaat het erom dat ze zeker weet dat de klant een fijne reis heeft.

Wilt u ook een persoonlijk samengestelde vakantie die helemaal naar uw smaak is? Bezoek dan haar website.

Bent u ook op zoek naar een tijdelijke ruimte?

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring