Wagenhof vertelt.

Geschreven door: Nicole Nederhand
 

Van kasjmier tot merinoswol of mohair, je kunt bij Piter Mandemaker terecht voor een zelf samengesteld maatpak. Nooit meer last van te korte mouwen of te lange broekspijpen, want alle overhemden, smokings, trouwpakken en damespakken worden door ervaren kleermakers gemaakt. En alles zit natuurlijk als gegoten, want het is immers speciaal voor jouw lichaam gemaakt!


Piter Mandemaker is een van onze tijdelijke gebruikers aan de Oudeweg in Haarlem. Zijn ruimte – dat voorheen de kantine van de Oudeweg was – heeft hij omgetoverd tot een showroom voor zijn maatwerk. De witte en zwarte marmeren tegels en de mooie verlichtingsarmaturen geven de showroom een luxe uitstraling. Sinds afgelopen november zit Piter op deze locatie en is er erg blij mee.

 

“Hier kan ik gemakkelijk klanten ontvangen en ze in alle rust de stoffen, modellen en details van hun maatpak laten uitkiezen.”


Piter begon zijn bedrijf in 2003, tijdens zijn studie Bedrijfskunde. Een ondernemersgeest had hij al van jongs af aan, vandaar dat zijn eigen bedrijf een logische volgende stap was. Nu, 17 jaar later, doet hij het werk nog steeds met heel veel passie en plezier. “Mode verandert voortdurend en dit zorgt ervoor dat mijn werk interessant blijft.”

In zijn showroom kun je de mooiste stoffen, knopen en stiksels uitkiezen. Met zijn grote collectie en flexibele werkwijze kan hij alle wensen van de klant vervullen. De kledingstukken worden door vakmensen in ateliers in Thailand en China gemaakt, waarbij er onder goede omstandigheden en op een duurzame manier wordt gewerkt. De aanschaf van een maatpak kost misschien wat meer dan een confectiepak, maar dan heb je ook wat. Een maatpak is namelijk ‘slow fashion’: het is tijdloos, van hoge kwaliteit en gaat lang mee. Benieuwd naar de prachtige maatpakken van Piter? Bekijk hier zijn website en plan een afspraak in (de showroom is alleen te bezoeken op afspraak). Piter zijn showroom is ondanks de corona-uitbraak gewoon open. Zijn ruimte is groot waardoor men altijd de gepaste afstand kan houden.

Ben je na het lezen van dit artikel ook geïnteresseerd geworden in een tijdelijke ruimte van Wagenhof Vastgoedbeheer? Bekijk dan ons aanbod, of neem contact op met onze commerciële medewerkers: 023 760 1200. Zij helpen je graag!  


 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring