Wagenhof vertelt.

Tekst door: Nicole Nederhand

Gelegen op industrieterrein de Boekelermeer in Alkmaar tussen andere grote bedrijven staat een gigantisch pand- dat Wagenhof Vastgoedbeheer in beheer heeft. O Office wordt het pand genoemd. In dit object is een bijzonder bedrijf gevestigd namelijk A3fix. A3fix is een logistiek bedrijf dat als eenmanszaak is begonnen en is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met 104 werknemers. Dit komt mede doordat Adriaan van Willigen- de oprichter van A3fix- op een juist plek gevestigd is, vertelt hij. Hij zit met zijn bedrijf op de plaats waar het allemaal gebeurt.

Adriaan begon – nadat hij diverse bedrijven heeft geholpen om succesvoller te worden – op zijn 22e met zijn eerste eigen bedrijf. Zijn tweede bedrijf A3fix is puur per ongeluk ontstaan, vertelt hij. Hij kwam 4,5 jaar geleden in aanraking met logistiek. Hier zag hij kansen. Hij deed veel opdrachten voor bedrijven die gevestigd waren aan de Boekelermeer en kreeg 3,5 jaar geleden de kans om zich in O Office te vestigen. Hij werkte toen helemaal alleen vanuit zijn grote kantoor, waar toentertijd maar één bureau stond. Hij werkte zeven dagen per week om zijn bedrijf steeds groter te maken. Hij heeft zijn ziel en zaligheid in zijn bedrijf gestoken en is in 4,5 jaar tijd enorm gegroeid. Van zelf pakketjes inpakken voor bedrijven tot alles plannen vanaf zijn bureau. “Dan moet je opeens achter je laptop zitten in plaats van op de werkvloer staan”.

A3fix bestaat op dit moment uit 104 man personeel. Het succes achter A3fix? Adriaan stuurt zijn personeel aan als een voetbalteam. “Als je individueel gaat voetballen dan kan je niet winnen. Als je het met elkaar doet en samenwerkt, dan is je werk een stuk leuker”. Hij vindt het belangrijk dat zijn personeel afwisselend werk heeft. Hierdoor houdt hij zijn personeel gemotiveerd. “Mijn ouders dachten altijd: wat zal er van die Adriaan terecht komen”. Hij kon wat moeilijker leren, maar met hard werken heeft hij een heleboel bereikt. Zijn motto is: “Kan je iets niet? Zorg er dan voor dat je net zo lang oefent tot je er goed in wordt. Focus op wat je wilt bereiken en laat je niet tegenhouden”.
 

“Als je hier met je onderneming gevestigd bent dan heb je meteen een heleboel klanten"


Adriaan is blij dat hij vanuit O Office kan werken. “Hier zitten de allermooiste bedrijven van Alkmaar”. Het geeft hem de mogelijkheid om dichtbij zijn klanten te werken. Bedrijventerrein de Boekelermeer groeit enorm en er komen steeds meer bedrijven bij. “Als je hier met je onderneming gevestigd bent dan heb je meteen een heleboel klanten". Er zitten veel grote bedrijven die het lastig vinden om met de tijd mee te gaan. Als startend bedrijf is er altijd wel iets wat je voor deze bedrijven kan betekenen. Daarom liggen hier zoveel kansen. Je zit vlakbij de stad en bij andere grote bedrijven. Vaak zitten in bedrijfsverzamelgebouwen hoofdkantoren, maar daar zitten je klanten niet. Bij O Office heb je dat wel.

De 1e verdieping van O Office beschikt over een rits aan nette kantoorruimtes, die wij op tijdelijke basis – en dus goedkoper – ter beschikking stellen. De benedenverdieping van het pand wordt door de Vomar gehuurd. 

Wilt u ook werken vanuit O Office? Wij hebben nog diverse ruimtes beschikbaar.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring