Wagenhof stelt voor.

Door: Michella Dijkinga

Wagenhof is flink aan het groeien. Inmiddels bestaan wij uit een team van 28 mensen. Iedereen doet bij Wagenhof waar hij of zij goed in is. Maar wat is dat dan precies? We vertellen het graag.


Dit is Derek. Sinds een aantal maanden is Derek Commercieel Medewerker bij Wagenhof Vastgoedbeheer, de blauw gekleurde divisie van Wagenhof. Deze divisie biedt beheerdiensten aan voor vastgoedeigenaren, om onder andere de negatieve gevolgen van leegstand te voorkomen.


Negatieve gevolgen van leegstand zijn bijvoorbeeld: kapotte leidingen, gestolen leidingen, lekkages of krakers. Soms kan het lang duren voordat dit soort problemen worden opgemerkt, omdat er niemand is die toezicht houdt.
 

“Leegstandbeheer is een win-win situatie."


Derek is dagelijks op zoek naar nette gebruikers die een oogje in het zeil willen houden in leegstaande panden. Deze dienst noemen wij leegstandbeheer. “Een win-win situatie voor zowel de eigenaar als de gebruiker van het pand.” De ruimtes in het pand welke Derek aanbiedt noemen wij Tijdelijke Ruimtes. Je hebt veel voordelen als je van een Tijdelijke Ruimte gebruikmaakt: veel flexibiliteit en lage maandlasten. In ruil daarvoor moet je ook snel kunnen verhuizen.


Aan Derek de taak zoveel mogelijk matches te maken tussen de beschikbare Tijdelijke Ruimtes en gebruikers. Wagenhof richt zich op de zakelijke vastgoedmarkt, dus veel van de objecten die Wagenhof in beheer heeft zijn geschikt als tijdelijke kantoorruimte, opslagruimte, werkruimte of atelier. Derek komt daarom veel in aanraking met startende ondernemers en creatievelingen. En dat doet hij het liefst persoonlijk. “Ik voer graag gesprekken met iemand, zodat ik diegene een beetje kan leren kennen. Dan snap ik veel beter waar hij of zij naar toe wil.”


Gaandeweg komt Derek veel verschillende soorten mensen tegen, iedereen is anders en iedereen wil iets anders. “Uiteindelijk zijn ze allemaal op zoek naar hun eigen plekje, maar die ziet er voor iedereen anders uit. Dat blijft altijd een mooi puzzeltje."


Derek houdt van een goed onderhouden relatie. Hij is niet vies van een praatje en komt graag langs bij de gebruikers om af en toe even te kijken hoe het gaat. “Voor de startende ondernemer is een Tijdelijke Ruimte natuurlijk ideaal. Je geeft ze een kans om hun droom waar te maken. Het allermooist is natuurlijk als je ziet dat dat lukt!”


Op zoek naar een plekje voor jezelf? Derek helpt graag: 06 144 324 69.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring