André Zweekhorst: Onze nieuwe partner.

Tekst door: Nicole Nederhand

Wij stellen jullie graag voor aan André Zweekhorst, de nieuwe partner van Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Vanuit het nieuwe kantoor, gevestigd aan de Nieuwe Uitleg 36 in Den Haag, zal André de portefeuille in het zakelijke vastgoed verder uitbouwen in de regio Leiden en Den Haag.

 

André Zweekhorst heeft inmiddels 15 jaar ervaring in de wereld van het commerciële vastgoed. Het vak heeft hij geleerd bij Cushman & Wakefield in Amsterdam. Daarna is hij in de Haagse regio gestart met zijn eigen bedrijf Zorgvastgoed Advies waar hij bedrijven en zorginstellingen adviseert op het gebied van huisvesting. Tevens is hij vier jaar compagnon geweest bij Studio Mariska Jagt, specialist op het gebied van luxueus interieurarchitectuur en ontwerp. André was vooral verantwoordelijk voor de zakelijke kant van de studio en werkte  veel samen met gerenommeerde projectontwikkelaars. De studio staat nu als een huis en hij richt zich weer volledig op bedrijfsonroerendgoed (BOG). 

No nonsens mentaliteit, adequaat en betrokken
Wagenhof richt zich op de zakelijke vastgoedmarkt en is daarin een opvallende speler in de markt. André behaalt graag succes in teamverband. Hij omschrijft zichzelf als een pragmatisch ingesteld en energiek persoon die graag buiten de lijntjes kleurt. André: “Een no nonsens mentaliteit, adequaat en betrokken dat zijn eigenschappen van Wagenhof die ook perfect bij mij passen. Ik ben loyaal aan mijn opdrachtgevers en zet mij volledig in om deze tevreden te stellen. Ik sport veel omdat ik fit wil zijn om optimaal te presteren in mijn vak. In het commerciële vastgoed kijk ik allereerst naar de functionaliteit en de mogelijkheden van een pand, zodat een ondernemer zijn of haar bedrijfsvoering daar optimaal kan uitvoeren; emotie speelt in het zakelijke vastgoed een kleinere rol. De diversiteit aan opdrachten is wat het vak interessant houdt. Wagenhof werkt anders dan andere kantoren in deze branche. De kracht is dat wij zelf ondernemers zijn en daardoor ondernemers echt begrijpen. Het is een full service kantoor, waardoor Wagenhof eigenlijk alles kan bieden binnen het zakelijk vastgoed.”

Als partner van Wagenhof zal André Zweekhorst zich volledig gaan inzetten voor de koop-, huur- en beleggingsobjecten van bedrijfsonroerendgoed in de regio Den Haag en Leiden. De strategie is om een fundament op te bouwen in deze uitdagende regio met als uiteindelijke doel een aanzienlijk marktaandeel te veroveren. Met enorme gedrevenheid gaat hij aan de slag voor Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Welkom André, we wensen je veel succes!
 

Wagenhof Bedrijfsmakelaars Den Haag is bereikbaar op: 070 261 00 00.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring