Nieuws

Wagenhof Bedrijfsmakelaars op nummer 1.
Geplaatst op: 5 maart 2019
De uitslagen zijn bekend: Wagenhof heeft mooie posities bemachtigd op de jaarlijkse PropertyNL ranking! PropertyNL voert ieder jaar een ranking uit door heel Nederland van alle vastgoedondernemingen. Wie is de grootste? PropertyNL deelt de resultaten.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 11 maart 2019
Aan het Da Vinciplein in Haarlem zit een voorbeeldige tijdelijke gebruiker. Tekgül Agir is een startende ondernemer met een droom. Zij hoopt op een gegeven moment zo groot te zijn dat het tijdelijke gebruik van dit pand kan worden omgezet naar vaste huur.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 27 februari 2019
De opdracht van de Gemeente kwam in december 2017 binnen: van 76 scholen van de Gemeente Haarlem moest een herbouwwaarde taxatie worden gedaan. Dat zijn nagenoeg alle scholen in Haarlem.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 5 februari 2019
Wagenhof maakt panden volledig zelfvoorzienend. Wagenhof Vastgoedbeheer installeerde afgelopen week een biomassaketel om het gebruik van gas te beperken en op die manier mee te werken aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Het doel is om al onze panden volledig zelfvoorzienend te maken, daarom wordt de biomassaketel ook nog aangevuld met zonnepanelen.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 5 februari 2019
Een tevreden vastgoedeigenaar: Max van de Poll. De Bronsteeweg 10 in Heemstede is een perfect voorbeeld van wat wij noemen: verhuur bevorderend beheer. Het is niet altijd makkelijk om één enkele huurder voor een groot object te vinden. Om deze kans te vergroten laten we graag de verschillende mogelijkheden van een object zien.
Wagenhof stelt voor.
Geplaatst op: 30 januari 2019
Wagenhof is flink aan het groeien. Inmiddels bestaan wij uit een team van 28 mensen. Iedereen doet bij Wagenhof waar hij of zij goed in is. Maar wat is dat dan precies? We vertellen het graag.
Werken bij Wagenhof.
Geplaatst op: 23 januari 2019
Werken bij Wagenhof is werken in een dynamische en professionele omgeving. Bij Wagenhof doet iedereen waar hij of zij goed in is; de gedeelde passie zit in onroerend goed.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 21 december 2018
Rafael Fernandez wordt vandaag in het zonnetje gezet. Het is namelijk precies vandaag 30 jaar geleden dat Rafael officieel werd beëdigd als makelaar.
Wagenhof vertelt - Sinterklaas Special.
Geplaatst op: 4 december 2018
Wagenhof vertelt over de Sinterklaas-fabriek. Nog voordat de pepernoten in de winkels liggen, begint Sinterklaas al voor visagist & grimeur Anita Vonk. De kisten worden van zolder gehaald, alle baarden gaan in de krul, pruiken worden opgeborsteld, de knoopjes van alle kostuums worden nagelopen en de brieven gaan de deur uit.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 19 november 2018
In een rustig wijkje in Heemstede, tussen alle typisch Heemsteedse huizen, staat een bijzonder gebouw met een interessante geschiedenis. Ooit was dit dé plek om te zijn als je als Nederlandse artiest wilde doorbreken. Een vloer die door een hoop bekende artiesten werd betreed.