Nieuws

Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 23 september 2019
Gelegen op industrieterrein de Boekelermeer in Alkmaar tussen andere grote bedrijven staat een gigantisch pand- dat Wagenhof Vastgoedbeheer in beheer heeft. O Office wordt het pand genoemd. In dit object is een bijzonder bedrijf gevestigd namelijk A3fix. A3fix is een logistiek bedrijf dat als eenmanszaak is begonnen en is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met 104 werknemers. Dit komt mede doordat Adriaan van Willigen- de oprichter van A3fix- op een juist plek gevestigd is, vertelt hij. Hij zit met zijn bedrijf op de plaats waar het allemaal gebeurt.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 6 augustus 2019
Tijdelijke gebruiker Petra Hermans is zelfstandig reisadviseur en maakt reizigers blij door de ideale vakantie samen te stellen. Van avontuurlijke road trip door de USA tot voordelige familievakantie, een camperreis door Australië tot een luxe vijfsterrenreis naar Spanje.
Fiona is Register Taxateur
Geplaatst op: 23 juli 2019
Onze studiebol Fiona begon in 2017 als taxateur bij Wagenhof Taxaties. Fiona doet maar liefst twee studies tegelijk. Ze is bezig met Bedrijfskunde MER - waar ze inmiddels bijna mee klaar is - en ondertussen ging Fiona het afgelopen jaar één dag per week naar de Vastgoedacademie. Zij had maar één doel voor ogen: Register Taxateur worden. ’s Avonds en in het weekend studeren, van tentamen naar tentamen leven en urenlang colleges volgen. Het was het allemaal waard, want afgelopen week heeft Fiona haar praktijktoets gehaald. Nu mogen de letters RT achter haar naam worden gezet. Van harte gefeliciteerd, we zijn erg trots op je!
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 11 juli 2019
Tussen de pioenrozen, de gerbera's en de lelies staan Cindy en Jasmijn te werken aan een prachtig boeket. Zij zijn namelijk hét gezicht achter Studio Bloem en verkopen bloemabonnementen in de regio Haarlem en omstreken. Dat wil zeggen dat zij iedere week, iedere twee weken of maandelijks een supervers en persoonlijk samengesteld boeket bij hun klanten bezorgen. En deze boeketten worden sinds twee maanden vanuit een tijdelijke ruimte van Wagenhof Vastgoedbeheer gecreëerd, waar Cindy en Jasmijn zich helemaal op hun plek voelen. Hier kunnen ze in alle rust werken aan hun creaties.
Wagenhof Beleggingen begeleidt verkoop Het Seinwezen.
Geplaatst op: 17 mei 2019
Het Seinwezen, de monumentale spoorloods uit 1915, is verkocht. Wagenhof Beleggingen begeleidde de verkoop namens de eigenaar. Het industriële erfgoed in Haarlem is overgenomen door Stadsherstel, een organisatie dat monumenten en beeldbepalende panden redt door ze zorgvuldig te restaureren.
25-jarig jubileum Paul Wijkhuizen NVM lidmaatschap en beëdiging.
Geplaatst op: 23 april 2019
Paul is inmiddels 51 en gedurende zijn hele werkzame leven actief in de makelaardij. Hij begon op zijn 24e als assistent-makelaar bij een kleine woningmakelaar en stapte al vrij snel over naar een groot allround makelaarskantoor. Zijn affiniteit met vooral de zakelijke markt uitte zich door zich te specialiseren in projectontwikkeling, beleggingen en commercieel vastgoed. In het Haarlemse een nog heel onvolwassen markt. Op zijn 26e , 1 februari 1994, om precies te zijn, werd Paul beëdigd als makelaar en taxateur.
Samen duurzaam bezig. Helpt u mee?
Geplaatst op: 17 april 2019
De afgelopen periode hebben wij de eerste stappen gezet in het verduurzamen van ons bedrijf. We plaatsten een biomassaketel - namelijk een pelletketel - in een van de panden die wij beheren en daarna werden op het dak van ditzelfde pand 220 zonnepanelen geïnstalleerd. Een gouden combinatie welke ervoor zorgt dat het pand nu energieneutraal is.
Wagenhof rijdt elektrisch.
Geplaatst op: 1 april 2019
Op vrijdag 29 maart heeft Wagenhof Bedrijfsmakelaars uit handen van Erik Manshanden van Biemond & van Wijk Haarlem 4 volledig elektrische smart’s EQ forfour in ontvangst genomen.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 4 april 2019
Vlak naast de voormalige KPN-toren in de Waarderpolder van Haarlem staat een langwerpig wit object die Wagenhof Vastgoedbeheer in beheer heeft. Sinds enige tijd worden hier een hoop vierkante meters goed benut door ambitieuze ondernemers.
Wagenhof Bedrijfsmakelaars op nummer 1.
Geplaatst op: 5 maart 2019
De uitslagen zijn bekend: Wagenhof heeft mooie posities bemachtigd op de jaarlijkse PropertyNL ranking! PropertyNL voert ieder jaar een ranking uit door heel Nederland van alle vastgoedondernemingen. Wie is de grootste? PropertyNL deelt de resultaten.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 11 maart 2019
Aan het Da Vinciplein in Haarlem zit een voorbeeldige tijdelijke gebruiker. Tekgül Agir is een startende ondernemer met een droom. Zij hoopt op een gegeven moment zo groot te zijn dat het tijdelijke gebruik van dit pand kan worden omgezet naar vaste huur.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 27 februari 2019
De opdracht van de Gemeente kwam in december 2017 binnen: van 76 scholen van de Gemeente Haarlem moest een herbouwwaarde taxatie worden gedaan. Dat zijn nagenoeg alle scholen in Haarlem.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 5 februari 2019
Wagenhof maakt panden volledig zelfvoorzienend. Wagenhof Vastgoedbeheer installeerde afgelopen week een biomassaketel om het gebruik van gas te beperken en op die manier mee te werken aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Het doel is om al onze panden volledig zelfvoorzienend te maken, daarom wordt de biomassaketel ook nog aangevuld met zonnepanelen.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 5 februari 2019
Een tevreden vastgoedeigenaar: Max van de Poll. De Bronsteeweg 10 in Heemstede is een perfect voorbeeld van wat wij noemen: verhuur bevorderend beheer. Het is niet altijd makkelijk om één enkele huurder voor een groot object te vinden. Om deze kans te vergroten laten we graag de verschillende mogelijkheden van een object zien.
Wagenhof stelt voor.
Geplaatst op: 30 januari 2019
Wagenhof is flink aan het groeien. Inmiddels bestaan wij uit een team van 28 mensen. Iedereen doet bij Wagenhof waar hij of zij goed in is. Maar wat is dat dan precies? We vertellen het graag.
Werken bij Wagenhof.
Geplaatst op: 23 januari 2019
Werken bij Wagenhof is werken in een dynamische en professionele omgeving. Bij Wagenhof doet iedereen waar hij of zij goed in is; de gedeelde passie zit in onroerend goed.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 21 december 2018
Rafael Fernandez wordt vandaag in het zonnetje gezet. Het is namelijk precies vandaag 30 jaar geleden dat Rafael officieel werd beëdigd als makelaar.
Wagenhof vertelt - Sinterklaas Special.
Geplaatst op: 4 december 2018
Wagenhof vertelt over de Sinterklaas-fabriek. Nog voordat de pepernoten in de winkels liggen, begint Sinterklaas al voor visagist & grimeur Anita Vonk. De kisten worden van zolder gehaald, alle baarden gaan in de krul, pruiken worden opgeborsteld, de knoopjes van alle kostuums worden nagelopen en de brieven gaan de deur uit.
Wagenhof vertelt.
Geplaatst op: 19 november 2018
In een rustig wijkje in Heemstede, tussen alle typisch Heemsteedse huizen, staat een bijzonder gebouw met een interessante geschiedenis. Ooit was dit dé plek om te zijn als je als Nederlandse artiest wilde doorbreken. Een vloer die door een hoop bekende artiesten werd betreed.