Facilitaire diensten

Om uw pand goed te onderhouden bieden wij facilitaire beheerdiensten aan. Het schoonmaakteam van Wagenhof Vastgoedbeheer zorgt ervoor dat uw pand er te allen tijde beheerd en netjes uit ziet. Denk hierbij aan; gewassen ramen, schone ruimtes, smetvrije toiletruimtes en lege prullenbakken. Het schoonmaak team heeft sinds medio 2018 ook een glazenwas kraanwagen in gebruik. Dus zelfs de lastigste hoeken worden gepoetst.


Glasbewassing
Wij zorgen dat uw pand van buiten een representatieve uitstraling krijgt. Voor het beste resultaat van glasbewassing maken wij gebruik van osmosewater, zodat er geen strepen of kringen achterblijven. Naast de ramen worden ook de kozijnen, vensters en buitendeuren meegenomen.


Schoonmaak
Ons schoonmaakteam zorgt ervoor dat uw pand er van binnen te allen tijde netjes en verzorgd uitziet. Denk hierbij aan gewassen ramen, schone werkplekken, smetvrije toiletruimtes en lege prullenbakken. Wij bieden zowel periodieke schoonmaak als een professionele opleveringsschoonmaak aan.

Groenonderhoud
Wij bieden onderhoud voor de tuin of het bedrijventerrein, denk aan: onkruid verwijderen, het bijhouden en snoeien van het groen, zwerfvuil verwijderen en het bladvrij maken van uw terrein.

Wilt u een scherpe offerte op maat onvangen? Mail naar: beheer@wagenhof.nl.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring