Coronavirus: meest gestelde vragen

Vastgoed en het Coronavirus
Wij begrijpen dat u vragen heeft in deze bijzondere tijd en staan graag voor u klaar met antwoorden en advies. U kunt met al uw vragen bellen naar ons kantoor in Haarlem of Den Haag: 023 532 55 33/ 070 261 00 00. Onze dienstverlening blijft zoals u van ons gewend bent, uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen. Onze vastgoedspecialisten helpen u graag!

Is Wagenhof bereikbaar tijdens het Coronavirus?
Ja. Ondanks dat wij zoveel mogelijk thuis werken, zijn wij zowel telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij reageren net zo snel als gewoonlijk.

Kunnen bezichtigingen nog doorgaan?

Ja, de bezichtigingen met de makelaar kunnen nog steeds doorgaan. Tref tijdens bezichtigingen de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Was voor en na de bezichtiging uw handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Schud geen handen en blijf op gepaste afstand
  • Raak niet onnodig veel zaken (deurklinken) aan tijdens de bezichtiging

In het geval u (mogelijk) besmet bent, dan mag er geen bezichtiging plaatsvinden. Meer informatie over besmetting, hygiëne- en voorzorgsmaatregelen kun u lezen op de website van de RIVM.
 

Kan ik een afspraak inplannen met de makelaar?
Ja, telefonisch of per e-mail kunt u een afspraak inplannen met onze makelaars of commercieel medewerkers. Let wel op: tijdens een afspraak hanteren wij de RIVM voorzorgsmaatregelen. Dat betekent dat wij geen handen schudden en op gepaste afstand van elkaar blijven. 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring