Transacties

Hieronder vindt u een selectie van recent afgeronde beleggingstransacties van Wagenhof Beleggingen.


Hof van Zaenden 230 B-D, Zaandam
Namens eigenaar heeft Wagenhof Beleggingen een bedrijfspand in Zaandam verkocht aan een particuliere belegger. Het object heeft een oppervlakte van 3.255 m² en is volledig verhuurd aan Bob Carwash en fitnessketen Biggym.


Kerkstraat 98-100, Almere
Wagenhof Beleggingen adviseerde Sectie 5 Investments bij de aankoop van zorgresidentie Reedewaard in Almere Haven ten behoeve van haar beleggingsinstelling S5 Vitae Fonds. Het complex heeft een totale oppervlakte van ca. 4.200 m² en bestaat uit 41 zelfstandige woonzorgappartementen, gemeenschappelijke ruimtes en dienst- en kantoorruimtes ten behoeve van ouderenzorg in een eigen woonomgeving. Het voormalige raadhuis is in 2015 getransformeerd naar een zorgcomplex. Met de grootste huurder Lang Leve Thuis is een 20-jarige huurovereenkomst afgesloten.


Woningportefeuille
In collegiale samenwerking heeft Wagenhof Beleggingen een woningportefeuille aangekocht voor een particuliere belegger. De portefeuille bestaat uit 147 eensgezinswoningen en is gelegen in het zuidoosten van het land.


Het Seinwezen, Haarlem
Wagenhof Beleggingen heeft namens de eigenaar de verkoop begeleid van Het Seinwezen te Haarlem. Het betreft een monumentale spoorloods dat dienst heeft gedaan als onderhoudswerkplaats voor seinen van de NS. Sinds 2011 is het pand op duurzame wijze gerenoveerd tot multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw en biedt onderdak aan bijzondere bedrijven, flexwerkplekken en vergaderingen van organisaties met veelal een maatschappelijke doelstelling. De koper is Stadsherstel die plannen heeft de restauratie en verduurzaming van het pand voort te zetten.


Figeehal 2, Haarlem
Figeehal 2 in Haarlem is een toonaangevend industrieel monument waarvan aan de buitenkant, sinds de bouw in 1927, feitelijk niets is veranderd. Van binnen is de oorspronkelijke fabriekshal compleet gerenoveerd en ingevuld met industriële kantoorlofts en parkeergelegenheid. Wagenhof verkocht twee units aan particuliere beleggers.


Minckelersweg 20, Haarlem
Het Businesscenter van PostNL gelegen op het bedrijventerrein de Waarderpolder, bestaande uit bedrijfsruimte met kantoor. Wagenhof heeft de verkoop van dit beleggingsobject begeleid. Het object is verkocht aan Fresch Real Estate.


Esdoornlaan 40, Wormerveer
Dit object is gelegen nabij het treinstation van Wormerveer. Het betreft een verhuurde bedrijfsruimte (meubelzaak) + twee zelfstandig verhuurde appartementswoningen. Wagenhof heeft de verkoop van dit beleggingsobject begeleid.


Aelbrechtskade 82, Rotterdam
Gezondheidscentrum gelegen in de wijk Nieuwe Westen in Rotterdam. Wagenhof heeft dit object namens eigenaar verkocht aan Cortese Capital. Het betreft een sale & lease back transactie. 

Kruisweg 72, Haarlem
Gelegen aan ‘De Rode Loper’ vanaf Haarlem NS-station naar het centrum. Dit object bestaat uit een verhuurde winkelruimte op de begane grond en 8 verhuurde appartementen. Wagenhof begeleidde de verkoop van dit beleggingsobject.


Robertus Nurksweg 13, Haarlem
Het pand is gelegen te Haarlem-Oost, nabij station Haarlem Spaarnwoude. Het betreft twee multi tenant kantoorgebouwen welke Wagenhof aangekocht heeft voor een particuliere belegger.


Watermolenweg 5-7, Wijk bij Duurstede
Gelegen op bedrijventerrein Broekweg aan de westkant van de Gemeente Wijk bij Duurstede. Dit bedrijventerrein is ca. 33 hectare groot met een verscheidenheid aan bedrijvigheid. Wagenhof heeft de verkoop van dit object begeleid, aan voormalige huurder New Forrest.

Frankestraat 17-19, Haarlem
Beleggingsobject gelegen in het centrum van Haarlem bestaande uit een verhuurd restaurant en drie verhuurde woningen. De begane grond is verhuurd aan restaurant La Forca en meet ca. 135 m². Dit restaurant is hier al meer dan 18 jaar gevestigd. Wagenhof heeft de verkoop van dit object begeleid.


Boomgaardsstraat, Rotterdam
Deels nieuwgebouwd woonzorgcomplex gelegen in het centrum van Rotterdam met 23 zelfstandige appartementen, recreatiezaal en kantoorfaciliteiten. Wagenhof heeft dit object namens eigenaar verkocht aan Sectie 5 Investments. Het betreft een sale & lease back transactie.


Zijlweg 63 - 65 - 67, Haarlem
Gelegen nabij het centrum van Haarlem beleggingsobject bestaande uit een winkelruimte op de begane grond en 6 bovengelegen woningen. Wagenhof heeft dit object namens eigenaar verkocht aan een particuliere belegger.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring