Transacties

Hieronder vindt u een selectie van recent afgeronde beleggingstransacties van Wagenhof Beleggingen.


Figeehal 2, Haarlem
Figeehal 2 in Haarlem is een toonaangevend industrieel monument waarvan aan de buitenkant, sinds de bouw in 1927, feitelijk niets is veranderd. Van binnen is de oorspronkelijke fabriekshal compleet gerenoveerd en ingevuld met industriële kantoorlofts en parkeergelegenheid. Wagenhof verkocht twee units aan particuliere beleggers.


Minckelersweg 20, Haarlem
Het Businesscenter van PostNL gelegen op het bedrijventerrein de Waarderpolder, bestaande uit bedrijfsruimte met kantoor. Wagenhof heeft de verkoop van dit beleggingsobject begeleid. Het object is verkocht aan Fresch Real Estate.


Esdoornlaan 40, Wormerveer
Dit object is gelegen nabij het treinstation van Wormerveer. Het betreft een verhuurde bedrijfsruimte (meubelzaak) + twee zelfstandig verhuurde appartementswoningen. Wagenhof heeft de verkoop van dit beleggingsobject begeleid.


Aelbrechtskade 82, Rotterdam
Gezondheidscentrum gelegen in de wijk Nieuwe Westen in Rotterdam. Wagenhof heeft dit object namens eigenaar verkocht aan Cortese Capital. Het betreft een sale & lease back transactie. 

Kruisweg 72, Haarlem
Gelegen aan ‘De Rode Loper’ vanaf Haarlem NS-station naar het centrum. Dit object bestaat uit een verhuurde winkelruimte op de begane grond en 8 verhuurde appartementen. Wagenhof begeleidde de verkoop van dit beleggingsobject.


Robertus Nurksweg 13, Haarlem
Het pand is gelegen te Haarlem-Oost, nabij station Haarlem Spaarnwoude. Het betreft twee multi tenant kantoorgebouwen welke Wagenhof aangekocht heeft voor een particuliere belegger.


Watermolenweg 5-7, Wijk bij Duurstede
Gelegen op bedrijventerrein Broekweg aan de westkant van de Gemeente Wijk bij Duurstede. Dit bedrijventerrein is ca. 33 hectare groot met een verscheidenheid aan bedrijvigheid. Wagenhof heeft de verkoop van dit object begeleid, aan voormalige huurder New Forrest.


Boomgaardsstraat, Rotterdam
Deels nieuwgebouwd woonzorgcomplex gelegen in het centrum van Rotterdam met 23 zelfstandige appartementen, recreatiezaal en kantoorfaciliteiten. Wagenhof heeft dit object namens eigenaar verkocht aan Sectie 5 Investments. Het betreft een sale & lease back transactie.


Zijlweg 63 - 65 - 67, Haarlem
Gelegen nabij het centrum van Haarlem beleggingsobject bestaande uit een winkelruimte op de begane grond en 6 bovengelegen woningen. Wagenhof heeft dit object namens eigenaar verkocht aan een particuliere belegger.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring