Beleggingen

Wagenhof Vastgoedbeleggingen is een dynamische en slagvaardige organisatie die deel uitmaakt van de Wagenhof Groep. Wagenhof is op landelijk niveau actief in vastgoedbeleggingen. Jarenlange ervaring en
een zeer uitgebreid netwerk stelt ons in staat actief en effectief in te spelen op de behoeften van cliënten.
De sleutel tot succes is de combinatie van vakmanschap, klantgerichtheid en passie voor het vak.

 

Werkgebieden

Wagenhof Beleggingen richt zich op:

  • Winkelpanden
  • Kantoorpanden
  • Bedrijfsruimten
  • Woningportefeuilles
  • Ontwikkelingslocaties
  • Zorgvastgoed


Aankoop
Voor zakelijke en particuliere beleggers acquireert Wagenhof vastgoedbeleggingen. Met als uitgangspunten een persoonlijke aanpak, wederzijds vertrouwen en de opgebouwde relatie staat Wagenhof in nauw contact met klanten. Zo is de organisatie continue op de hoogte van het beleggingsprofiel van haar relaties. Dit stelt een slagvaardig team in staat hier snel en accuraat op in te spelen.

Verkoop
Voor haar opdrachtgevers begeleidt Wagenhof Beleggingen exclusief de verkoop van vastgoedbeleggingen. Van adviesgesprek tot de begeleiding van een volledig traject. En van het bepalen van de verkoopstrategie tot het opstellen van de koopovereenkomst. Afhankelijk van de wensen van onze cliënten wordt het verkooptraject op discrete wijze behandeld.
 
Sale lease back
Door een sale lease back transactie verkoopt een eigenaar vastgoed en huurt het terug van de nieuwe eigenaar. Vaak komen liquide middelen vrij die kunnen worden aangewend voor nieuwe investeringen of het versterken van de vermogenspositie. Wagenhof adviseert in deze transacties en kan een verkoopstrategie met gunstige voorwaarden bepalen.

Vastgoed vennootschappen
Vastgoed dat is ondergebracht in een vennootschap kan bij verkoop voor zowel koper als verkoper financieel voordeel opleveren. Wagenhof Beleggingen begeleidt haar cliënten met als doel maximaal fiscaal voordeel te behalen.


Over Diederik
Binnen Wagenhof is Diederik de vaste beleggingsadviseur. "Het leveren van maatwerk aan beleggers vind ik heel belangrijk. Iedere opdracht vraagt om een unieke aanpak want geen enkel klantprofiel is hetzelfde. Zo ziet een opdracht voor een institutionele partij er anders uit dan een opdracht voor een particuliere belegger. 

Om doorlopend goede service en advies te leveren, zorg ik dat ik op de hoogte blijf van wat er in de markt speelt. Zoekopdrachten veranderen, wensen veranderen en ook de markt verandert continu.
Wagenhof probeert altijd mee te denken en relaties zo goed mogelijk te begeleiden in het proces van aankoop of verkoop tot aan het passeren van de akte bij de notaris. 

Los van het feit dat ik uiteraard veel voldoening haal uit het succesvol afronden van een opdracht, ben ik pas echt tevreden als een relatie ons een volgende opdracht toevertrouwd. Pas dan weet je namelijk zeker dat je je werk goed doet.”Over Menno

Ook Menno is een vaste belegger binnen Wagenhof. Hij heeft ervaring in verschillende disciplines binnen het vastgoed. Zo was hij projectontwikkelaar, actief voor een Duitse vastgoedfinancier, heeft hij een hotelketen geleid en was partner bij een internationaal makelaarskantoor. Zijn ruime ervaring in vastgoed wordt ondersteund door een juridische graad en postacademische masteropleiding in vastgoed (MRE). Menno is al jaren een bekende van Alex en Martijn en heeft Wagenhof leren kennen als een veelzijdig en professioneel vastgoedbedrijf met een enthousiast team.

Binnen Wagenhof zet Menno zijn kennis, netwerk en ervaring in om leiding te geven aan het team van makelaars en structureert hij grotere vastgoedbeleggingen. “Toegevoegde waarde leveren is wat mij motiveert, hier haal ik energie en plezier uit”, aldus Menno.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring