Terug naar de resultaten
Nieuwe Haven 115 in Schiedam 3116 AC

Nieuwe Haven 115

3116 AC Schiedam
Huurprijs € 250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

  

Het pand
In dit prachtige oud-bank gebouw zijn 8 ruimtes beschikbaar vanaf 8m2 tot wel 100m2. Op de begane grond zijn 2 kleinere kantoren-ateliers plus een ruime entree. Op de eerste...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 600 m² In units vanaf 8 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

  

Het pand
In dit prachtige oud-bank gebouw zijn 8 ruimtes beschikbaar vanaf 8m2 tot wel 100m2. Op de begane grond zijn 2 kleinere kantoren-ateliers plus een ruime entree. Op de eerste verdieping zijn 6 ruimtes beschikbaar. Op de 2 verdieping is het zelfs mogelijk een heerlijk atelier te verwezenlijken. De prijzen zijn vanaf 250€ excl. btw.

Locatie
Het pand is gelegen aan de gracht nabij het centrum. Iedere ruimte heeft daarom fantastisch uitzicht op het water, stad of herenhuizen.

Bereikbaarheid    
Nabij uitvalswegen, bushalte en op 5 minuten lopen van de tram.

Parkeren    
Onbetaald op eigen terrein, betaald in directe omgeving

De ruimtes
Deze ruimtes zijn ideaal voor de startende ondernemer / zzp'er/ freelancer / kunstenaar / zakelijke creatieveling etc. die op zoek is naar een tijdelijke oplossing. 

Aantal ruimtes: 8

LET OP! Voor alle ruimtes in ons aanbod vragen wij een tijdelijke gebruiksvergoeding. Permanente huur is niet van toepassing.

* De getoonde foto’s zijn algemene foto’s van diverse ruimtes in het pand. Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 600 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 8 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
600 m²
In units vanaf
8 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Route van naar Nieuwe Haven 115, 3116 AC Schiedam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring