Terug naar de resultaten
Broekbergenlaan 44 46 in Santpoort-Noord 2071 EW

Broekbergenlaan 44 46

2071 EW Santpoort-Noord
Vraagprijs € 1.195.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

BELEGGING € 1.195.000 KK geen BTW van toepassing.
Twee aaneengesloten winkel-/woonhuizen waarvan de winkelruimte als een geheel is verhuurd en de twee bovenwoningen leeg aanvaardt kunnen worden. De winkelruimte meet ongeveer 206 m² waarvan ca. 118 m² winkelruimte en ca. 88 m² opslag en koelruimte. De winkelruimte is sinds 1993 verhuurd aan “Fijnvishandel Santpoort aan Zee”. De lopende...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 206 m²
Lees meer

Omschrijving

BELEGGING € 1.195.000 KK geen BTW van toepassing.
Twee aaneengesloten winkel-/woonhuizen waarvan de winkelruimte als een geheel is verhuurd en de twee bovenwoningen leeg aanvaardt kunnen worden. De winkelruimte meet ongeveer 206 m² waarvan ca. 118 m² winkelruimte en ca. 88 m² opslag en koelruimte. De winkelruimte is sinds 1993 verhuurd aan “Fijnvishandel Santpoort aan Zee”. De lopende huurperiode expireert 1 juni 2023 en de per 1 juli 2019 geldende huurprijs bedraagt € 34.073,15 per jaar (er is geen BTW van toepassing).
De bovenwoningen worden vrij van huur of gebruik en leeg geleverd.

Broekbergenlaan 44 rood;
Een zelfstandig opgang hebbende bovenwoning met entree en trapopgang op de begane grond en op de eerste verdieping een overloop, keuken, toilet/douche, voorkamer, achterkamer met balkon en op de tweede verdieping een overloop, badkamer met toilet en douche, keuken en twee kamers. Op de derde verdieping bevindt zich een bergvliering. Het woonoppervlak (excl. vliering) bedraagt ca. 134 m².

Broekbergenlaan 46 rood;
Een zelfstandig opgang hebbende bovenwoning met entree en trapopgang op de begane grond en op de eerste verdieping een overloop, keuken, toilet/douche, voorkamer, achterkamer met balkon én dakterras en op de tweede verdieping een overloop, badkamer met toilet en douche, keuken en twee kamers. Op de derde verdieping bevindt zich een bergvliering. Het woonoppervlak (excl. vliering) bedraagt ca. 129 m².

Overige bijzonderheden:
Kadastraal bestaat het geheel uit twee percelen en is niet gesplitst in appartementsrechten. Voor het splitsen in appartementsrechten is in de gemeente Velsen geen splitsingsvergunning vereist (https://www.velsen.nl/producten/woonruimtesplitsingsvergunning).

De huurovereenkomst voor de winkel ving aan voor wat betreft nummer 46 in 1993. Per 1 juni 2010 wordt ook de winkelruimte op nummer 44 aan dezelfde huurder verhuurd onder dezelfde voorwaarden als het contract voor nummer 46. Ingaande 1 juni 2018 is de huurprijs herzien en bedraagt thans na indexering per 1-7-2019 € 34.073,15 per jaar. De lopende huurovereenkomst kan telkens met vijf jaar worden verlengd.
Bij de samenvoeging van de twee winkelruimten in 2010 is grondig verbouwd en heeft een asbestsanering plaatsgehad. Het hoofd dak is voorzien van een nieuw pannendak, geïsoleerd en voorzien van nieuw zinkwerk.

- Dataroom:
In de dataroom vindt u stukken zoals kadastrale stukken, energie labels en foto’s en huurcontracten.
Een link naar de dataroom kunt u per e-mail aanvragen.

Het object dient te worden aanvaardt onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomst en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.195.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1941 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 206 m² Woonoppervlakte 263 m² Perceeloppervlakte 230 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Winkelruimte
Regio
Noord-Holland
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
206 m²
Aantal huurders
1
Route van naar Broekbergenlaan 44 46, 2071 EW Santpoort-Noord

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.