Terug naar de resultaten
Cornwallstraat 4 -6 in IJmuiden 1976 BD

Cornwallstraat 4 -6

1976 BD IJmuiden
Vraagprijs € 1.600.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

OBJECT:
Goed renderende beleggingspropositie gelegen op industrieterrein IJmuiden langjarig verhuurd aan een technische onderneming. Het object bestaat uit een multifunctioneel bedrijvencomplex met kantoren en open terrein. Ruim opgezet bedrijvencomplex met vele gebruiksmogelijkheden. Totaal 3.389 m² eigen grond. Het voorste gedeelte van het pand bestaat uit drie etages kantoorruimten. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 3389 m²
Lees meer

Omschrijving

OBJECT:
Goed renderende beleggingspropositie gelegen op industrieterrein IJmuiden langjarig verhuurd aan een technische onderneming. Het object bestaat uit een multifunctioneel bedrijvencomplex met kantoren en open terrein. Ruim opgezet bedrijvencomplex met vele gebruiksmogelijkheden. Totaal 3.389 m² eigen grond. Het voorste gedeelte van het pand bestaat uit drie etages kantoorruimten. Het achtergelegen deel bestaat uit drie bedrijfshallen. Voor het pand is een energielabel A afgegeven. Het geheel bestaat uit 2.592 m² bedrijfs-/kantoorruimte en ca. 1.000 m² buitenterrein.

HUURGEGEVENS OP AANVRAAG.

KADASTRALE GEGEVENS:
Het bedrijfspand met grond en verder toebehoren te IJmuiden, Cornwallstraat 4, kadastraal bekend gemeente IJmuiden, sectie Q, nummer 1096, groot 11 are en 34 centiare.
De bedrijfshallen met kantoorruimte, erf en grond, staande en gelegen te IJmuiden, Cornwallstraat 6, kadastraal bekend gemeente IJmuiden, sectie Q, nummer 947 en 1024, groot respectievelijk 10 are en 47 centiare en 12 are en 08 centiare.

Over IJmuiden:
IJmuiden ligt in de gemeente Velsen en heeft vier wijken. In alle wijken heeft Wagenhof regelmatig aanbod: IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West (havens en Oud-IJmuiden) en Zee- en Duinwijk.
Bij IJmuiden zijn veel natuurgebieden te vinden, van duinen aan zee, tot aan meren en bossen. Aan de ingang van het Noordzeekanaal bij IJmuiden wordt de grootste zeesluis van de wereld gebouwd. Deze geeft toegang tot de Amsterdamse havenregio. Er is veel bedrijvigheid voor zowel de grote als kleine ondernemer.

PARKEREN:
Op eigen terrein.

BTW:
Niet van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden.
Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Wat betreft de bodemgesteldheid verklaart koper bekend te zijn met de inhoud van de omgevingsrapportage van de gemeente Ijmuiden. Op aanvraag verkrijgbaar.
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Aanvaarding:
Het object dient te worden aanvaardt onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomst en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.600.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 3389 m² Perceeloppervlakte 3389 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Bedrijfsruimte
Regio
Noord-Holland
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
3389 m²
Aantal huurders
1
Route van naar Cornwallstraat 4 -6, 1976 BD IJmuiden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.