Terug naar de resultaten
Kromhoutstraat 18 in IJmuiden 1976 BM

Kromhoutstraat 18

1976 BM IJmuiden
Vraagprijs € 545.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

BEDRIJFSPAND MET WOONRUIMTE
Bedrijfspand (loods) van ca. 150 m² met naastgelegen opslagruimte van ca. 45m² alsmede voor- en naastgelegen verhard terrein van ca. 485 m². De woning van ca. 150 m² heeft op de begane grond: entrees, woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en badkamer. Op de tweede verdieping is een slaapkamer, bergruimte, wasruimte met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 195 m²
Lees meer

Omschrijving

BEDRIJFSPAND MET WOONRUIMTE
Bedrijfspand (loods) van ca. 150 m² met naastgelegen opslagruimte van ca. 45m² alsmede voor- en naastgelegen verhard terrein van ca. 485 m². De woning van ca. 150 m² heeft op de begane grond: entrees, woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en badkamer. Op de tweede verdieping is een slaapkamer, bergruimte, wasruimte met opstelling c.v. ketel.

KADASTRALE GEGEVENS :
Gemeente IJmuiden, sectie Q, nummer 1245. Kadastrale grootte ca. 760 m².

ERFPACHT:
Het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, tevens omvattende het beperkt recht van opstal betreffende de daarop gestichte dienstwoning en loods met aanhorigheden.
De verschuldigde canons zijn afgekocht volgens de notariële akte d.d. 27 oktober 1999. Op aanvraag verkrijgbaar.

LOCATIE:
Gelegen in het havengebied van IJmuiden. Het object is gelegen aan het einde van een drukke doorgaande weg in het industriegebied met diverse soorten bedrijfspanden.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid is goed, de A9 is op enkele autominuten afstand van het havengebied verwijderd.

PARKEREN:
Er is parkeergelegenheid voor de rooilijn en op eigen terrein alsmede aan de openbare weg.

BTW:
Niet van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de
afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden.
Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie
Geen bodemverontreiniging bekend.
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

BESTEMMINGSPLAN:
Bedrijf - Overig tot en met categorie 4.2 Havengebied IJmuiden.

OVER IJMUIDEN
IJmuiden ligt in de gemeente Velsen en heeft vier wijken. In alle wijken heeft Wagenhof regelmatig aanbod: IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West (havens en Oud-IJmuiden) en Zee- en Duinwijk.
Bij IJmuiden zijn veel natuurgebieden te vinden, van duinen aan zee, tot aan meren en bossen. Aan de ingang van het Noordzeekanaal bij IJmuiden wordt de grootste zeesluis van de wereld gebouwd. Deze geeft toegang tot de Amsterdamse havenregio. Er is veel bedrijvigheid voor zowel de grote als kleine ondernemer. Neem contact op met IJmond specialist Rafael Fernandez Voortman bij Wagenhof: rafael@wagenhof.nl.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 545.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1991 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 195 m² Woonoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 760 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
195 m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
485 m²
Route van naar Kromhoutstraat 18, 1976 BM IJmuiden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.