Terug naar de resultaten
Te koop
Rondweg 2 in IJmuiden 1976 BW

Rondweg 2

1976 BW IJmuiden
Vraagprijs € 295.000,- k.k.
023-5325533

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 500 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

OBJECT:
Bedrijfshal van totaal ca. 500 m², verdeeld over ca. 375 m² bedrijfsruimte + ca. 125 m² kantoor- /magazijnruimte op de 1e verdieping. Zeer uitgebreide voorzieningen o.a. airco, CV, lichtarmaturen, toiletgroep, pantry en hoge overheaddeur. Op de verdieping zijn diverse mogelijkheden....
Lees meer

Omschrijving

OBJECT:
Bedrijfshal van totaal ca. 500 m², verdeeld over ca. 375 m² bedrijfsruimte + ca. 125 m² kantoor- /magazijnruimte op de 1e verdieping. Zeer uitgebreide voorzieningen o.a. airco, CV, lichtarmaturen, toiletgroep, pantry en hoge overheaddeur. Op de verdieping zijn diverse mogelijkheden.

Gelegen in het Havengebied te IJmuiden aan doorgaande weg, uitstekend bereikbaar. Omgeven door offshore- en overige bedrijven. Schitterend uitzicht over de haven.

BEREIKBAARHEID
Prima bereikbaar per auto: ca. 10 minuten van de snelweg. Openbaar vervoer op loopafstand.

PARKEREN
Vrij parkeren is mogelijk voor de deur en in de nabije omgeving.

BTW
Niet van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de
afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

• Aanvaarding: in overleg.

OVER IJMUIDEN
IJmuiden ligt in de gemeente Velsen en heeft vier wijken. In alle wijken heeft Wagenhof regelmatig aanbod: IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West (havens en Oud-IJmuiden) en Zee- en Duinwijk.
Bij IJmuiden zijn veel natuurgebieden te vinden, van duinen aan zee, tot aan meren en bossen. Aan de ingang van het Noordzeekanaal bij IJmuiden wordt de grootste zeesluis van de wereld gebouwd. Deze geeft toegang tot de Amsterdamse havenregio. Er is veel bedrijvigheid voor zowel de grote als kleine ondernemer. Neem contact op met IJmond specialist Rafael Fernandez Voortman bij Wagenhof: rafael@wagenhof.nl.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 295.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 500 m² Perceeloppervlakte 375 m² Vrije hoogte 400 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 500 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Vrij parkeren is mogelijk voor de deur en in de nabije omgeving. Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
500 m²
Vrije hoogte
400 cm

Plattegronden

Rondweg 2 in IJmuiden 1976 BW

Download PDF

360° Foto's

Route van naar Rondweg 2, 1976 BW IJmuiden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.