Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Cornwallstraat 2 in IJmuiden 1976 BD

Cornwallstraat 2

1976 BD IJmuiden
Vraagprijs € 985.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

OBJECT:
Op een perceel van ca. 4.540 m2 staat deze prachtige, extra hoge bedrijfsloods van ca. 1.630 m² met groot open terrein op de hoek van de Cornwallstraat en de Kromhoutstraat te IJmuiden.
Het terrein bevat naast de ruime bedrijfsloods ook een kleine opslag unit van ca. 47 m² en een kantoorgebouw van ca. 255 m² welke tevens dienst doet als kantine.

Het terrein is voor...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 4541 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

OBJECT:
Op een perceel van ca. 4.540 m2 staat deze prachtige, extra hoge bedrijfsloods van ca. 1.630 m² met groot open terrein op de hoek van de Cornwallstraat en de Kromhoutstraat te IJmuiden.
Het terrein bevat naast de ruime bedrijfsloods ook een kleine opslag unit van ca. 47 m² en een kantoorgebouw van ca. 255 m² welke tevens dienst doet als kantine.

Het terrein is voor een deel eigen grond en een deel is erfpacht.

KADASTRALE GEGEVENS:
1. het recht van erfpacht tot één april tweeduizend zevenenveertig (01-04-2047) van een perceel grond (eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NS vastgoed B.V., gevestigd te Utrecht), gelegen aan de
Cornwallstraat te IJmuiden, kadastraal bekend gemeente IJmuiden, sectie Q, nummer 1372 ter grootte van zevenentwintig are en vijfennegentig centiare (27 a 95 ca), met het recht van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstallen, zijnde een fabrieksgebouw en kantoren, plaatselijk bekend Cornwallstraat 2 B te 1976 BD IJmuiden; en
2. De bedrijfspanden, bestaande uit een kantoor, magazijn, loods en fabrieksgebouw met ondergrond, erf en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend Cornwallstraat 2 en 2A te 1976 BD IJmuiden, kadastraal bekend gemeente IJmuiden, sectie Q, nummers 1058, 1059 en 1095 ter grootte van respectievelijk een are en drieënnegentig centiare (1 a 93 ca), dertien are en drieëntwintig centiare (13 a 23 ca) en twee are en dertig centiare (2 a 30 ca);

VOORZIENINGEN:
bedrijfsloods:
- krachtstroom
- betonvloer
- heaters;
- overheaddeuren;
- schuifdeuren;

kantoorruimte:
- systeemplafond met verlichting;
- centrale verwarming;
- te openen ramen;
- net afgewerkte vloeren en muren;
- kabelgoten.

PARKEREN:
Op eigen terrein.

BTW:
Wel van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Op aanvraag verkrijgbaar.
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

• Aanvaarding: in overleg.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan Havengebied IJmuiden, Bedrijf-Overig; op aanvraag verkrijgbaar.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

OVER IJMUIDEN
IJmuiden ligt in de gemeente Velsen en heeft vier wijken. In alle wijken heeft Wagenhof regelmatig aanbod: IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West (havens en Oud-IJmuiden) en Zee- en Duinwijk.
Bij IJmuiden zijn veel natuurgebieden te vinden, van duinen aan zee, tot aan meren en bossen. Aan de ingang van het Noordzeekanaal bij IJmuiden wordt de grootste zeesluis van de wereld gebouwd. Deze geeft toegang tot de Amsterdamse havenregio. Er is veel bedrijvigheid voor zowel de grote als kleine ondernemer. Neem contact op met IJmond specialist Rafael Fernandez Voortman bij Wagenhof: rafael@wagenhof.nl.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 985.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1974 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 4541 m² Perceeloppervlakte 4541 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 4541 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
4541 m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
4541 m²

Plattegronden

Cornwallstraat 2 in IJmuiden 1976 BD Cornwallstraat 2 in IJmuiden 1976 BD

Download PDF

360° Foto's

Route van naar Cornwallstraat 2, 1976 BD IJmuiden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.