Terug naar de resultaten
Raadhuisstraat 31 En 31A in Heemstede 2101 HC

Raadhuisstraat 31 en 31A

2101 HC Heemstede
Vraagprijs € 1.200.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

OBJECT:
Winkelruimte met bovenwoning op zeer goede locatie in het kernwinkelgebied van Heemstede.
De winkelruimte van ca. 300 m² is voorzien van koelruimte en een professionele keuken. De bovenwoning is ca. 197 m² en heeft op de eerste etage een toilet, ruime woonkamer, open keuken en een royale terras van ca. 70 m². Op de tweede etage zijn 4 kamers, badkamer en een vlizotrap naar de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 300 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

OBJECT:
Winkelruimte met bovenwoning op zeer goede locatie in het kernwinkelgebied van Heemstede.
De winkelruimte van ca. 300 m² is voorzien van koelruimte en een professionele keuken. De bovenwoning is ca. 197 m² en heeft op de eerste etage een toilet, ruime woonkamer, open keuken en een royale terras van ca. 70 m². Op de tweede etage zijn 4 kamers, badkamer en een vlizotrap naar de bergzolder.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Heemstede, sectie B, nummer 1879, groot 3 are en 20 centiare.

VOORZIENINGEN:
• winkelruimte voorzien van koelruimte en professionele keuken;
• kunststof ramen en kozijnen;
• centrale verwarming.

LOCATIE:
Gelegen in het directe winkelhart van Heemstede. Door het centrum loopt de winkelstraat welke van de Raadhuisstraat overgaat in de Binnenweg. Deze winkelstraat heeft een grote aantrekkingskracht voor het winkelpubliek uit Heemstede, Haarlem en Hoofddorp. In de winkelstraat worden bekende landelijke ketens (o.a. Lifestyle, Sissy-Boy Homeland, Rituals, Riviera Maison) afgewisseld door lokale partijen.

BEREIKBAARHEID:
Directe verbinding met de N208 en N201 met aansluiting op de A9, A4 en A5 richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer (bus).

PARKEREN:
Goede parkeermogelijkheden (betaald) of vrij parkeren in de omgeving.

BTW:
Niet van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de
afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden.
Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

BESTEMMING:
Centrumdoeleinden.
o.a: detailhandelsbedrijven, aanverwante dienstverlening, maatschappelijke instellingen, kantoren.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.200.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 300 m² Verkoopoppervlakte 300 m² Woonoppervlakte 197 m² Perceeloppervlakte 322 m² Frontbreedte 1000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
300 m²
Verkoop vloeroppervlakte
300 m²
Frontbreedte
1000 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
Route van naar Raadhuisstraat 31 en 31A, 2101 HC Heemstede

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring