Terug naar de resultaten
Nijverheidsweg 25 in Heemstede 2102 LK

Nijverheidsweg 25

2102 LK Heemstede
Vraagprijs € 425.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

OBJECT:
Op kleinschalig bedrijventerrein aan de zuidoostkant van Heemstede gelegen goed onderhouden bedrijfsruimte van ca. 240 m². Dit vrijstaande bedrijfspand beschikt maar liefst over 5 overheaddeuren gesitueerd aan de voor- en achterzijde van het pand. Via een trap komt u op de vide waar een klein kantoorruimte is.

KADASTRALE GEGEVENS:
Dit betreft een werkplaats met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 240 m²
Lees meer

Omschrijving

OBJECT:
Op kleinschalig bedrijventerrein aan de zuidoostkant van Heemstede gelegen goed onderhouden bedrijfsruimte van ca. 240 m². Dit vrijstaande bedrijfspand beschikt maar liefst over 5 overheaddeuren gesitueerd aan de voor- en achterzijde van het pand. Via een trap komt u op de vide waar een klein kantoorruimte is.

KADASTRALE GEGEVENS:
Dit betreft een werkplaats met kantoor, onder- en bijliggende grond en verdere aan- en bijbehoren, plaatselijk bekend Nijverheidsweg 25 te (2102 LK) Heemstede, kadastraal bekend gemeente Heemstede, sectie A, nummer 8115, groot vier are en zevenenveertig centiare (4 a en 47 ca).

VOORZIENINGEN:
• 2 toiletten;
• pantry;
• lichtstraat;
• 5 overheaddeuren;
• betonvloer;
• krachtstroom.

LOCATIE:
Op het industrieterrein van Heemstede. Haarlem, Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam liggen in de directe nabijheid en zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

BEREIKBAARHEID:
Zeer goed bereikbaar vanaf de rijksweg A4 en A9 via de N201 en Haarlem/Hoofddorp/Den Haag.

PARKEREN:
Parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein voor de deur en in de omgeving op de openbare weg.

BTW:
Niet van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de
afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden.
Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Wat betreft de bodemgesteldheid verklaart koper bekend te zijn met de inhoud van de omgevingsrapportage van de gemeente Heemstede dd. 9-1-2003. Op aanvraag verkrijgbaar.
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijfsruimte.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 425.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 240 m² Perceeloppervlakte 447 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
240 m²
Route van naar Nijverheidsweg 25, 2102 LK Heemstede

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.