Terug naar de resultaten
Cornelis Van Noordestraat 32 A-D in Haarlem 2033 EE

Cornelis van Noordestraat 32 A-D

2033 EE Haarlem
Vraagprijs € 575.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

BELEGGING
Verhuurd appartementencomplex bestaande uit vier appartementsrechten. Twee woningen zijn gelegen op de begane grond waarvan er één ook een tuin heeft. Twee appartementen bevinden zich op de eerste verdieping. Alle appartementen hebben beschikking over een berging op de begane grond. Tevens is er een bouwvergunning voor een tweede verdieping. Alle in de splitsing betrokken...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 85 m²
Lees meer

Omschrijving

BELEGGING
Verhuurd appartementencomplex bestaande uit vier appartementsrechten. Twee woningen zijn gelegen op de begane grond waarvan er één ook een tuin heeft. Twee appartementen bevinden zich op de eerste verdieping. Alle appartementen hebben beschikking over een berging op de begane grond. Tevens is er een bouwvergunning voor een tweede verdieping. Alle in de splitsing betrokken appartementen zijn in één hand en worden gezamenlijk verkocht. Er is derhalve sprake van een “slapende V.v.E.”. Er zijn geen V.v.E. bijdragen en er zijn ook geen onderhoudsreserves.

De actuele huuropbrengsten bedragen € 39.000 per jaar en zijn inclusief een voorschot energieverbruik van totaal
€ 280,- per maand. De woningen zijn verhuurd voor onbepaalde tijd. De huuropbrengst voor de nog te realiseren verdieping zijn hierin nog niet begrepen.

Overige bijzonderheden:
- Dataroom: in de dataroom vindt u stukken zoals plattegronden, kadastrale stukken, energie labels en foto’s. Nadere informatie en stukken zoals bijvoorbeeld huurcontracten en bouwvergunning kunnen in een later stadium worden verstrekt.

Een link naar de dataroom kunt u per e-mail aanvragen.

Het object dient te worden aanvaard onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

De vraagprijs bedraagt € 575.000,- KK (geen BTW van toepassing).

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

Een uitgebreide prospectus met alle relevante gegevens en stukken is op aanvraag verkrijgbaar.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 575.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1929 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 85 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Woonruimte
Regio
Noord-Holland
Woonruimtetype
Appartement
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
4
Oppervlakte
85 m²
Aantal huurders
4
Bruto aanvangsrendement
6%
Route van naar Cornelis van Noordestraat 32 A-D, 2033 EE Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.