Terug naar de resultaten
Wateringweg 133 in Haarlem 2031 EG

Wateringweg 133

2031 EG Haarlem
Vraagprijs € 625.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

OBJECT:
Kantoorruimte met veel daglichttoetreding deel uitmakende van het moderne bedrijven verzamelcentrum “De Watering”, gelegen op het bedrijventerrein de Waarderpolder.
Ca. 600 m² verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping.

De begane grond en 1e verdieping zijn verhuurd. Huurgegevens op aanvraag.

KADASTRALE GEGEVENS:
1)
het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 600 m² In units vanaf 600 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

OBJECT:
Kantoorruimte met veel daglichttoetreding deel uitmakende van het moderne bedrijven verzamelcentrum “De Watering”, gelegen op het bedrijventerrein de Waarderpolder.
Ca. 600 m² verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping.

De begane grond en 1e verdieping zijn verhuurd. Huurgegevens op aanvraag.

KADASTRALE GEGEVENS:
1)
het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Haarlem II sectie N, complexaanduiding 1653-A, appartementsindex 7, recht gevende op het uitsluitend gebruik van het privé-gedeelte, bestemd tot bedrijfsruimte, gelegen te Haarlem, plaatselijk bekend Wateringweg 133 te Haarlem, uitmakende het vier/zestigste (4/60ste) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.
2)
het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Haarlem II sectie N, complexaanduiding 1653-A, appartementsindex 25, recht gevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte, gelegen te Haarlem, plaatselijk bekend Wateringweg 97 te Haarlem, uitmakende het twee/zestigste (2/60ste) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject.
Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

PARKEREN:
Vrij parkeren voor de deur en in de directe omgeving.

BTW:
Niet van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Splitsing in appartementsrechten:
Zoals vermeld in de splitsingsakte. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de
afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Bodeminformatie:
Wat betreft de bodemgesteldheid verklaart koper bekend te zijn met de inhoud van de omgevingsrapportage van de gemeente Haarlem. Op aanvraag verkrijgbaar.
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 625.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2004 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 600 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 600 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
600 m²
In units vanaf
600 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Receptie

Plattegronden

Wateringweg 133 in Haarlem 2031 EG Wateringweg 133 in Haarlem 2031 EG Wateringweg 133 in Haarlem 2031 EG

360° Foto's

Route van naar Wateringweg 133, 2031 EG Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.