Terug naar de resultaten
Generaal Cronjestraat 40 -46 in Haarlem 2021 JJ

Generaal Cronjestraat 40 -46

2021 JJ Haarlem
Vraagprijs € 1.160.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Generaal Cronjéstraat 40-46, 2021 JJ Haarlem WINKELBELEGGING MET O.A. ZEEMAN ALS ZEER SOLIDE HUURDER

Zoekt u een veilige belegging met een hoog rendement? Sla dan nu toe.

Drie winkels aaneengesloten met een frontbreedte van 20 meter. Het betreft De Zeeman, een Nagelstudio en een Naaimachinewinkel. De Zeeman is al 20 jaar in dit pand gevestigd en zeer tevreden met de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 380 m²
Lees meer

Omschrijving

Generaal Cronjéstraat 40-46, 2021 JJ Haarlem WINKELBELEGGING MET O.A. ZEEMAN ALS ZEER SOLIDE HUURDER

Zoekt u een veilige belegging met een hoog rendement? Sla dan nu toe.

Drie winkels aaneengesloten met een frontbreedte van 20 meter. Het betreft De Zeeman, een Nagelstudio en een Naaimachinewinkel. De Zeeman is al 20 jaar in dit pand gevestigd en zeer tevreden met de exploitatie. De ruimte is maar liefst 285m² (NEN gemeten). De huidige huurperiode loopt tot 1 januari 2022 met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Per 1 januari 2017 zijn met Zeeman nieuwe marktconforme huurvoorwaarden overeengekomen. De huur bedraagt € 77.000,- ex btw per jaar op basis van een ROZ 2012 huurcontract met standaard indexering.

De andere twee units zijn totaal 96 m² en zijn verhuurd aan een goed lopende Nagelstudio voor een huurprijs van € 12.734,52, dit huurcontract loopt tot april 2021, huurder heeft te kennen gegeven de huurovereenkomst te willen verlengen met 5 jaar. De andere winkel is verhuurd aan een Naaimachine winkel voor een huurprijs van € 11.464,32 en eindigt in maart 2020. Deze winkel is makkelijk te verhuren en uit verleden is gebleken dat er weinig tot geen leegstand is.

De totale huuropbrengst bedraagt € 101.202,64 per jaar.

Deze winkels zijn midden op de Cronjéstraat gelegen en heeft een opvallend breed front en een ruime aantrekkelijke oppervlakte. Rondom zijn veel ketens vertegenwoordigd en ook sterke bekende lokale ondernemers die hier al geruime tijd zijn gevestigd.

Over de Generaal Cronjéstraat:

De Generaal Cronjéstraat is een van Haarlems sterkste lokale winkelstraten met een grote aantrekkingskracht. De straat is toegankelijk voor auto’s waardoor mensen ook terecht kunnen voor een ‘snelle’ aankoop. Retailketens zoals onder meer Kruidvat, Hunkemöller, T-Mobile, Blokker, Hema, Etos, Kruidvat, Expert, Albert Heijn, D-Reizen zijn hier vertegenwoordigd. Gelegen op 5 minuten afstand van Haarlem centraal station.

Het verkochte betreft alleen de begane grond welke deel uitmaakt van een slapende VvE. Het gebouw is goed onderhouden en onderhoudsarm.

OVERIGE BIJZONDERHEDEN:

• Goed gelegen in sterke winkelomgeving

• Zeeman als sterke huurder

• Gegarandeerde huur inkomsten van Zeeman

• Hoog rendement

• Verkoop as-is where-is

• Ruime aantrekkelijke winkel

BEREIKBAARHEID: De Generaal Cronjéstraat is uitstekend te bereiken, zowel per auto als per openbaar vervoer. Het NS-station is op korte afstand gelegen PARKEREN: Parkeren kan in de straat en op de openbare weg in de directe omgeving, er geldt betaald parkeren. De Cronjé parkeergarage is op loopafstand gelegen BTW:

Niet van toepassing op de verkoop, wel op de huurprijs HUURGEGEVENS / RELEVANTE STUKKEN: Op aanvraag ERFDIENSTBAARHEDEN: Geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend. Verder zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

OPLEVERING:

In overleg.

CLAUSULES:

De gebruikelijke verkoopclausules worden gehanteerd BESTEMMING: Bestemmingsplan: detailhandel GEEN COURTAGE: Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd BEZICHTIGING: Uitsluitend op afspraak
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.160.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 380 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Winkelruimte
Regio
Noord-Holland
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
3
Oppervlakte
380 m²
Aantal huurders
3
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
380 m²
Verkoop vloeroppervlakte
340 m²
Frontbreedte
2000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Generaal Cronjestraat 40 -46, 2021 JJ Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.