Terug naar de resultaten
Kinderhuissingel 6 E+F in Haarlem 2013 AS

Kinderhuissingel 6 E+F

2013 AS Haarlem
Vraagprijs € 395.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

OBJECT:
Op unieke locatie in het centrum van Haarlem en langs de Singel en het Kenaupark gelegen industriële kantoor-/praktijkruimte van ca. 180 m² in het souterrain van een karakteristiek en monumentaal verzamelgebouw. Dit voormalige pakhuis, ‘Olympia’, stamt uit 1895 en beschikt o.a. over een geheel gerestaureerd atrium met royale wachtruimte en lift. Het geheel is op loopafstand van het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 180 m² In units vanaf 180 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OBJECT:
Op unieke locatie in het centrum van Haarlem en langs de Singel en het Kenaupark gelegen industriële kantoor-/praktijkruimte van ca. 180 m² in het souterrain van een karakteristiek en monumentaal verzamelgebouw. Dit voormalige pakhuis, ‘Olympia’, stamt uit 1895 en beschikt o.a. over een geheel gerestaureerd atrium met royale wachtruimte en lift. Het geheel is op loopafstand van het NS-Station en de binnenstad van Haarlem gelegen. Het pand bestaat uit 3 verschillende ruimtes en is voorzien van fraaie eikenhouten vloer en glazen scheidingswanden met industriële look. Verder voorzien van eigen entree met dubbele deur, nette pantry en dubbele toiletgroep.

Het object is onderdeel van een rijksmonument.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Haarlem sectie A, nummer 5496 A-38 en A39.

VOORZIENINGEN:
• Pantry
• Dubbele toiletgroep
• CV installatie (recent vernieuwd)
• Eikenhouten vloer.

LOCATIE:
Centraal gelegen op 5 minuten loopafstand van het station alsmede de historische binnenstad van Haarlem. Het object is zeer makkelijk aan te rijden en op 5 minuten afstand van de A-9.

BEREIKBAARHEID:
Zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto via de Westelijke Randweg (N208) en op loopafstand van NS-station en centrum.

PARKEREN:
Er geldt betaald parkeren aan de openbare weg.

BTW:
Niet van toepassing.

VVE:
De bijdrage VVE is € 203,- per appartementsrecht per maand - € 406,- per maand.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Splitsing in appartementsrechten:
Zoals vermeld in de splitsingsakte. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden.
Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan Garenkokerskwartier: kantoor, dienstverlening, praktijkruimte, maatschappelijke doeleinden, atelierruimte.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 395.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 180 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 180 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
180 m²
In units vanaf
180 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Route van naar Kinderhuissingel 6 E+F, 2013 AS Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.