Terug naar de resultaten
Generaal Cronjestraat 86 in Haarlem 2021 JL

Generaal Cronjestraat 86

2021 JL Haarlem
Vraagprijs € 399.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

BELEGGING:
Gelegen in DE winkelstraat van Haarlem-Noord, mogen wij u een beleggingspropositie aanbieden. Het betreft een tot in de puntjes afgewerkte (verhuurde) winkelruimte met bovenliggende (verhuurde) woonruimte. Bekende ketens zoals Kruidvat, Wibra, Hunkemöller, Hema, Etos, Aktie Sport, D-Reizen, mode en schoenen zaken etc. zijn in de Cronjé gevestigd.

HUURGEGEVENS:...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 250 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

BELEGGING:
Gelegen in DE winkelstraat van Haarlem-Noord, mogen wij u een beleggingspropositie aanbieden. Het betreft een tot in de puntjes afgewerkte (verhuurde) winkelruimte met bovenliggende (verhuurde) woonruimte. Bekende ketens zoals Kruidvat, Wibra, Hunkemöller, Hema, Etos, Aktie Sport, D-Reizen, mode en schoenen zaken etc. zijn in de Cronjé gevestigd.

HUURGEGEVENS:
Op aanvraag.

KADASTRAAL:
1) het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de winkelruimte met erf en toebehoren, gelegen op de begane grond van het gebouw, plaatselijk bekend als Generaal Cronjestraat 86, 2021 JL Haarlem, kadastraal bekend Gemeente Schoten, sectie B, complexaanduiding 17677-A1.
2) het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de woning met terras en toebehoren, gelegen op de 1e en 2e verdieping van het gebouw, met bijbehorende opgang op de begane grond, plaatselijk bekend als Generaal Cronjestraat 86, 2021 JL Haarlem, kadastraal bekend Gemeente Schoten, sectie B, complexaanduiding 17677-A2.

BEREIKBAARHEID:
De Generaal Cronjéstraat is uitstekend te bereiken, zowel per auto als per openbaar vervoer. Het NS-station is op korte afstand gelegen.

PARKEREN:
Parkeren kan in de straat en op de openbare weg in de directe omgeving, er geldt betaald parkeren. De Cronjé parkeergarage is op loopafstand gelegen.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Splitsing in appartementsrechten:
Zoals vermeld in de splitsingsakte. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de
afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: detailhandel / wonen.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 399.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 250 m² Verkoopoppervlakte 150 m² Woonoppervlakte 100 m² Perceeloppervlakte 99999 m² Frontbreedte 450 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum, Woonomgeving Aantal lagen 3 Woonruimte Woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Winkelruimte Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Winkelruimte
Regio
Noord-Holland
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
2
Oppervlakte
250 m²
Aantal huurders
2
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
250 m²
In units vanaf
250 m²
Verkoop vloeroppervlakte
150 m²
Frontbreedte
450 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja

Plattegronden

Generaal Cronjestraat 86 in Haarlem 2021 JL Generaal Cronjestraat 86 in Haarlem 2021 JL

360° Foto's

Route van naar Generaal Cronjestraat 86, 2021 JL Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.