Terug naar de resultaten
Tappersweg 18 -72 in Haarlem 2031 EV

Tappersweg 18 -72

2031 EV Haarlem
Vraagprijs € 895,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

IN AANBOUW:
De Blauwe Baronnen gebouw 3 is een nieuwbouwproject met 28 hoogwaardige en energiezuinige bedrijfsunits. Dit nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw is geschikt voor ondernemers die kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslag en/of showroomruimte zoeken.

Alle units worden hoogwaardig afgewerkt. De begane grond zal worden voorzien van een afgewerkte entreehal met een toiletruimte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 4110 m² In units vanaf 50 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

IN AANBOUW:
De Blauwe Baronnen gebouw 3 is een nieuwbouwproject met 28 hoogwaardige en energiezuinige bedrijfsunits. Dit nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw is geschikt voor ondernemers die kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslag en/of showroomruimte zoeken.

Alle units worden hoogwaardig afgewerkt. De begane grond zal worden voorzien van een afgewerkte entreehal met een toiletruimte onder de trap (Bij de 50/50 units zal de WC op de 1e verdieping worden gesitueerd). De 1e verdieping is voorzien stucwerk en een verlaagd plafond, vloerverwarming en een pantry met warmwatervoorziening. Alle units zijn voorzien van zonnepanelen. De opgewekte stroom loopt over de energiemeter van de huurder zodat de opbrengsten hiervan voor rekening van de huurder komen.

Bijzonder voor deze units is de vrije hoogte op de begane grond van ca. 3,65 meter en de hoge overheaddeur.

AFMETINGEN EN HUURPRIJZEN:
Type A: 50 m² bg en 50 m² 1e verd.: € 895,-
Type B: 70 m² bg en 70 m² 1e verd.: € 1150,-
Type C: 100 m² bg en 100 m² 1e verd.: € 1595,-
Type D: 130 m² bg en 65 m² 1e verd.: € 1695,-

De huurprijzen zijn per maand, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERING:
Medio 2020

VOORZIENINGEN:
• zonnepanelen
• vloerverwarming
• pantry
• toilet
• overheaddeur
• camerabewaking

LOCATIE en BEREIKBAARHEID:
Deze bedrijfsunits worden gebouwd op de Tappersweg vlakbij het Spaarne en is centraal gelegen op bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem. Het centrum van Haarlem alsmede de snelweg A9 /A5 /A4 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

PARKEREN:
Op eigen terrein en openbaar terrein.

BTW:
Wel van toepassing.

SERVICEKOSTEN:
€ 6,- per m² per jaar.

HUURVOORWAARDEN:
• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
• Huurtermijn in overleg.
• Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
• Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Zekerheidsstelling: waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in huidige staat.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 895,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 6,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting Oplevering medio 2020 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 4110 m² Vrije hoogte 365 cm Oppervlakte kantoorruimte 50 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 50 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry
Oppervlakte
4060 m²
In units vanaf
50 m²
Vrije hoogte
365 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
50 m²
Aantal verdiepingen
2
Route van naar Tappersweg 18 -72, 2031 EV Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.