Terug naar de resultaten
Harmenjansweg 6 in Haarlem 2031 WK

Harmenjansweg 6

2031 WK Haarlem
Huurprijs € 350,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

  

Het pand
De voormalige koepelgevangenis van Haarlem, wie kent het gebouw niet? In dit Rijksmonument zijn drie units beschikbaar. Een unieke plek voor bedrijf of atelier! Let...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 35 m²
Lees meer

Omschrijving

  

Het pand
De voormalige koepelgevangenis van Haarlem, wie kent het gebouw niet? In dit Rijksmonument zijn drie units beschikbaar. Een unieke plek voor bedrijf of atelier! Let op: €350,- is een vanaf prijs.

Locatie
In dit deel van de stad ligt een stuk historie van de Haarlemse Scheepsbouw uit vervlogen tijden, hetgeen je op diverse plekken nog steeds kunt waarnemen. Direct om de hoek ligt één van Haarlems’ bekendste historische “landmarks”, namelijk “Molen De Adriaan”.

Bereikbaarheid
Met enkele minuten lopen ben je in het hart van het centrum of op het NS station. Met de auto sluit je binnen enkele minuten aan op de belangrijkste uitvalswegen.

De ruimtes
De ruimte is 35 m². Er is G/W/E en internet aanwezig.


LET OP! Voor alle ruimtes in ons aanbod vragen wij een tijdelijke gebruiksvergoeding. Permanente huur is niet van toepassing.

* De getoonde foto’s zijn algemene foto’s van diverse ruimtes in het pand. Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 350,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 35 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
35 m²
Route van naar Harmenjansweg 6, 2031 WK Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.