Terug naar de resultaten
Ceylonpoort 5 - 25 in Haarlem 2037 AA

Ceylonpoort 5 - 25

2037 AA Haarlem
Huurprijs € 150,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

  

Het pand
Dit pand is direct gelegen naast het regionale overdekte winkelcentrum Schalkwijk. Er zijn veel verschillende ruimtes beschikbaar. 
In de omgeving zijn diverse...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte
Lees meer

Omschrijving

  

Het pand
Dit pand is direct gelegen naast het regionale overdekte winkelcentrum Schalkwijk. Er zijn veel verschillende ruimtes beschikbaar. 
In de omgeving zijn diverse bedrijven en instellingen gevestigd: o.a. Fluor, Blue Post Digital Media, AbvaKabo FNV, Jeugdriagg Noord Holland Zuid. Let op: €150,- is een vanaf prijs.

Locatie
Door zijn ideale ligging aan de uitvalswegen van Haarlem is het een ondernemende en zakelijke plek. Perfect voor startende ondernemer! / zzp'er/ freelancer / kunstenaar etc. 

Bereikbaarheid    
Goede verbinding met Schiphol Airport/Amsterdam, op circa 5 minuten afstand gelegen van de snelweg A9 en op circa 12 minuten gelegen van de snelweg A5/A4. Busstation Schalkwijk, met diverse verbindingen naar Haarlem en Haarlem centraal station bevindt zich tegenover de entree.

Parkeren    
Er geldt betaald parkeren in de direct omgeving.

De ruimtes
Deze ruimtes zijn ideaal voor de startende ondernemer / zzp'er/ freelancer / kunstenaar / zakelijke creatieveling etc. die op zoek is naar een tijdelijke oplossing. 

Prijs is inclusief internet.

Aantal ruimtes: 14.


LET OP! Voor alle ruimtes in ons aanbod vragen wij een tijdelijke gebruiksvergoeding. Permanente huur is niet van toepassing.

* De getoonde foto’s zijn algemene foto’s van diverse ruimtes in het pand. Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 150,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Route van naar Ceylonpoort 5 - 25, 2037 AA Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.