Terug naar de resultaten
Oudeweg 147 in Haarlem 2031 CC

Oudeweg 147

2031 CC Haarlem
Huurprijs € 150,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

  

Het pand
Dit bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op een zeer opvallende en centrale zichtlocatie in de Waarderpolder in Haarlem. Dit pand wordt momenteel gebruikt door veel verschillende...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1060 m² In units vanaf 413 m²
Lees meer

Omschrijving

  

Het pand
Dit bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op een zeer opvallende en centrale zichtlocatie in de Waarderpolder in Haarlem. Dit pand wordt momenteel gebruikt door veel verschillende soorten ZZP'ers en startende ondernemers. Lees hier het artikel over een van deze ondernemers.

Locatie
Bedrijventerrein de Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein van Haarlem, het is een gebied waar verschillende soorten bedrijven zijn gevestigd. De Waarderpolder bevindt zich ten noordoosten van het centrum van Haarlem. Het grootste voordeel is de goede bereikbaarheid via de in 2012 gebouwde fly-over die de A200 verbindt met de Oostweg. Diverse voorzieningen waaronder horeca, fitness, kinderdagverblijf, postkantoor en winkels in nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Zeer goed bereikbaar in de Randstad vanaf de rijksweg A4 en A9 via de N201 en middels de uitvalswegen naar Haarlem.

Parkeren
Parkeerplaatsen te huur voor € 20,- per parkeerplaats per maand te vermeerderen met btw.

De ruimtes
Het pand bestaat uit twee verdiepingen met in totaal meer dan 30 ruimtes. Ideaal voor de startende ondernemer / freelancer / zzp'er / creatieve kunstenaar / fotograaf die op zoek is naar een tijdelijke oplossing. Neem contact op om te vragen of er nog een ruimte beschikbaar is.


LET OP! Voor alle ruimtes in ons aanbod vragen wij een tijdelijke gebruiksvergoeding. Permanente huur is niet van toepassing.

*De getoonde foto's zijn algemene foto's van diverse ruimtes in het pand. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 150,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1060 m² Diversen In units vanaf 413 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Bedrijfsruimte
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1060 m²
In units vanaf
413 m²
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet
Oppervlakte
1060 m²
In units vanaf
413 m²
Route van naar Oudeweg 147, 2031 CC Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.