Terug naar de resultaten
Nijverheidsweg 27 in Haarlem 2031 CN

Nijverheidsweg 27

2031 CN Haarlem
Huurprijs € 150,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

  

Het pand
Dit pand biedt nette kantoorruimtes voor diverse ZZP'ers en startende ondernemers. Het is een centraal gelegen bedrijfsverzamelgebouw met ruimtes op de eerste en tweede...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1000 m² In units vanaf 250 m²
Lees meer

Omschrijving

  

Het pand
Dit pand biedt nette kantoorruimtes voor diverse ZZP'ers en startende ondernemers. Het is een centraal gelegen bedrijfsverzamelgebouw met ruimtes op de eerste en tweede verdieping. Let op: €150,- is een vanaf prijs.

Locatie
Bedrijventerrein de Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein van Haarlem, het is een gebied waar verschillende soorten bedrijven zijn gevestigd. De Waarderpolder bevindt zich ten noordoosten van het centrum van Haarlem. Het grootste voordeel is de goede bereikbaarheid via de in 2012 gebouwde fly-over die de A200 verbindt met de Oostweg. Diverse voorzieningen waaronder horeca, fitness, kinderdagverblijf, postkantoor en winkels in nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein “De Waarderpolder". Nabij uitvalsweg N200 naar Amsterdam (Schiphol), Hoofddorp, Alkmaar en Den Haag. Station Haarlem NS, Station Haarlem-Spaarnwoude en Haarlem Centrum (grote Markt) zijn met de fiets binnen 10 minuten te bereiken. Bus 15 zorgt voor verbinding naar het centrum en beide treinstations.

Parkeren
Vrij parkeren op de openbare weg.


LET OP! Voor alle ruimtes in ons aanbod vragen wij een tijdelijke gebruiksvergoeding. Permanente huur is niet van toepassing.

*De getoonde foto's zijn algemene foto's van diverse ruimtes in het pand. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend. 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 150,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1000 m² Diversen In units vanaf 250 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1000 m²
In units vanaf
250 m²
Voorzieningen
Liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Route van naar Nijverheidsweg 27, 2031 CN Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.