Terug naar de resultaten
Pieter Van Musschenbroekstraat 113 in Haarlem 2014 HV

Pieter van Musschenbroekstraat 113

2014 HV Haarlem
Vraagprijs € 145,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

OBJECT:
Op een markante zichtlocatie ligt deze multifunctionele praktijk-/showroom-/kantoorruimte, waarvan de oplevering inmiddels heeft plaats gevonden. De ligging is ideaal op de grens van Haarlem en Heemstede aan een doorgaande weg. Het station Heemstede/Aerdenhout en meerdere winkels (o.a. Albert Heijn) liggen op loopafstand.
Het centrum van Haarlem is op fietsafstand en door de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 264 m² In units vanaf 264 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OBJECT:
Op een markante zichtlocatie ligt deze multifunctionele praktijk-/showroom-/kantoorruimte, waarvan de oplevering inmiddels heeft plaats gevonden. De ligging is ideaal op de grens van Haarlem en Heemstede aan een doorgaande weg. Het station Heemstede/Aerdenhout en meerdere winkels (o.a. Albert Heijn) liggen op loopafstand.
Het centrum van Haarlem is op fietsafstand en door de ligging aan een doorgaande weg en nabij een station zijn Amsterdam, Schiphol en Den Haag binnen een half uur bereikbaar.

Momenteel is er nog 1 unit beschikbaar van circa 264m2 VVO. De ruimte is o.a. zeer geschikt voor zorgfuncties met frontofficefunctie en oefenruimte/zaal, zoals logopedie/pedagogiek/fysio/yoga en vergelijkbare functies.

Aandeel in algemene ruimten niet van toepassing. Huren van een unit is inclusief een twee bergingen in de kelder.

HUURTERMIJN:
De huurperiode bedraagt 10 jaar met daarna verlengingsperioden van telkens 10 jaar.

OPZEGTERMIJN:
De huurovereenkomst kan worden beëindigd met inachtname van een opzegtermijn van 12 maanden.

PARKEREN:
Een en ander exclusief parkeerplaats. Parkeren kan in openbaar gebied.

BTW:
Wel van toepassing.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN:
Voor de servicekosten wordt een voorschot in rekening gebracht. Hoogte van de servicekosten afhankelijk van de afgenomen service en uitvoering type bemetering per unit. Voorschot wordt op basis van nacalculatie van de werkelijke kosten jaarlijks te verrekend en te vermeerderen met BTW, voor de onderstaande leveringen en diensten:

- Waterverbruik inclusief vastrecht indien van toepassing;
- Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht indien van toepassing;
- Gasverbruik inclusief netbeheer en transport indien van toepassing;
- Schoonmaak/onderhoudscontract installaties indien van toepassing;
- Administratiekosten ad. 5% over de leveringen en diensten.

BETALINGEN:
Betaling van huur geschiedt per maand bij vooruitbetaling te vermeerderen met servicekosten en de hierover te vermeerderen BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Verhuurder verlangt van huurder een zekerheidsstelling in de vorm van een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur te vermeerderen met servicekosten.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistieken (CBS) op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer. De eerste aanpassing is voor het eerst op 1 jaar na huuringangsdatum.

Na vijf jaar is een marktprijsherziening mogelijk op basis van een makelaarstaxatie met een minimum van de laatst betaalde huur.

GEBRUIK:
De aangeboden ruimte is geschikt om te worden gebruikt binnen de kaders van de bepalingen in het bestemmingsplan;
Pijlslaan e.o. - Gemengd 2: detailhandel, dienstverlening, kantoor, praktijkruimte, atelierruimte.

VERGUNNINGEN:
Eventuele beperkingen op het gebruik van het gehuurde, vereiste voorzieningen, benodigde vergunningen of ontheffingen voor het door huurder beoogde gebruik van het gehuurde, welke krachtens overheidsvoorschrift worden vereist of gesteld, zijn geen gebrek van het gehuurde ook al wordt deswege aan huurder niet het genot verschaft dat huurder bij aanvang van de huurovereenkomst mag verwachten.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De aangeboden ruimte wordt aangeboden Conform technische omschrijving d.d. 25-11-2016.

AANPASSINGEN:
Het is huurder toegestaan om aanpassingen aan het gehuurde aan te brengen, op voorwaarde dat de verhuurder hiervoor schriftelijke toestemming heeft verleend. Aanpassingen dienen bij einde huur ongedaan gemaakt te worden.

GEBRUIKSPLICHT:
Huurder is verplicht om het gehuurde daadwerkelijk geheel of gedeeltelijk zelf in gebruik te houden.

ONDERHUUR EN INDEPLAATSSTELLING:
Het is huurder niet toegestaan om het gehuurde geheel of gedeeltelijk onder te verhuren of de overeenkomst in zijn geheel over te dragen aan een derde, tenzij vooraf door verhuurder schriftelijke goedkeuring is verleend. Verhuurder zal deze goedkeuring niet op onredelijke gronden weigeren.

HUUROVEREENKOMST:
Voor het overige zullen de bij huur en verhuur van soortgelijke ruimten gebruikelijke bepalingen van toepassing zijn met dien verstande dat voor de verdere vastlegging gebruik gemaakt zal worden van het model (versie 2015) van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

NAAMSAANDUIDING:
Huurder is gerechtigd tot het aanbrengen van de bedrijfsnaam in de vorm van glasstickers. Het is niet toegestaan aanduidingen te bevestigen aan de gevel. De reclame uiting dient te worden voorgelegd aan verhuurder en uitvoering is voor rekening en risico huurder. Bestickering kan alleen worden aangebracht indien deze geschikt is voor de type beglazing die in de gevelpuien zijn aangebracht, de huurder blijft verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele thermische breuk van de beglazing die door de bestickering wordt veroorzaakt.

SAMENVATTING TECHNISCHE OMSCHRIJVING (volledige omschrijving op aanvraag)
Uitgaande (bij 4 units) van:
1. 1 meterkast per contractant;
2. 1 technische ruimte met 1 ketel per contractant (exclusief radiatoren/vloerverwarming) en een 1 MV unit (met 3
afzuigpunten, toilet/TR/buitenkant TR);
3. 1 afgebouwd toilet (inclusief kozijn, dekvloer, tegelwerk en sanitair);
4. 1 pantry van 1,8m per contractant;
5. Exclusief dekvloer (behalve toilet);
6. Inclusief 5 opbouw plafondlichtpunten op 1 inbouw schakelaar per contractant;
7. Inclusief 5 opbouw dubbele wcd aan plafond (nabij lichtpunt);
8. Plafond en wanden onafgewerkt en conform bestaand;
9. Posities en uitvoering Solatubes zijn nog onder voorbehoud.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 145,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 264 m² Diversen In units vanaf 264 m² Locatie Kantorenpark, Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
264 m²
In units vanaf
264 m²
Aantal verdiepingen
1

Plattegronden

Pieter Van Musschenbroekstraat 113 in Haarlem 2014 HV Pieter Van Musschenbroekstraat 113 in Haarlem 2014 HV Pieter Van Musschenbroekstraat 113 in Haarlem 2014 HV

360° Foto's

Route van naar Pieter van Musschenbroekstraat 113, 2014 HV Haarlem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.