Terug naar de resultaten
Raamplein 1 in Amsterdam 1016 XK

Raamplein 1

1016 XK Amsterdam
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

OBJECT
Diverse kantoorruimtes te huur bij Tribes aan het Raamplein in het centrum van Amsterdam. Tribes is een zeer unieke en flexibele kantoorconcept voor ambitieuze ondernemers. In dit monumentale kantoorgebouw, gebouwd in 1899, kunt u verschillende werkplekken huren met ongekend veel mogelijkheden. U bepaalt zelf hoe u wilt werken, of u nu een paar maanden, een jaar of langer een werkplek...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 500 m² In units vanaf 17 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

OBJECT
Diverse kantoorruimtes te huur bij Tribes aan het Raamplein in het centrum van Amsterdam. Tribes is een zeer unieke en flexibele kantoorconcept voor ambitieuze ondernemers. In dit monumentale kantoorgebouw, gebouwd in 1899, kunt u verschillende werkplekken huren met ongekend veel mogelijkheden. U bepaalt zelf hoe u wilt werken, of u nu een paar maanden, een jaar of langer een werkplek nodig heeft, het is allemaal mogelijk bij Tribes. Dit is dé locatie voor de echte ondernemers, een ware boost voor uw netwerk, mensen met dezelfde drive, kracht en ambitie. Tevens biedt het een bijzonder representatief en kwalitatieve uitstraling en vormt zeker een professioneel visitekaartje voor jouw bedrijf.

Dit monumentaal kantoorgebouw is gebouwd in 1899 en beschikt daartoe over een aantal indrukwekkende historische details.
In dit prachtige pand kunt u verschillende werkplekken huren met ongekend veel mogelijkheden bepaal zelf hoe je wilt werken. De beschikbare units variëren vanaf 17 m² tot en met maximaal 500 m².

VOORZIENINGEN:
Professionele kantoorruimtes op basis van een unieke all-in prijs, voorzien van:
• Supersnel internet;
• Glasvezel;
• Alle IT- en Telecominfrastructuur;
• Meubilair;
• Flexplekken;
• Afgesloten kantoorruimten.

Als huurder van een kantoorruimte kunt u gebruik maken van een groot aantal voorzieningen zoals:
• Restaurant;
• Catering;
• Café;
• Lounge;
• Receptie;
• Sanitair;
• Lift.

Naast de vele algemene voorzieningen waar u als huurder gebruik van kunt maken bestaat er bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van de volgende aanvullende voorzieningen:
• Tailor;
• Stomerij service.

LOCATIE
Dit prestigieuze kantoorpand is gelegen in het historische centrum van Amsterdam. Met het Leidseplein om de hoek en de pittoreske grachten van de binnenstad bied deze unieke locatie ruime toegang tot horeca gelegenheid in de nabijheid en ruime hoeveelheid recreatiemogelijkheden.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw ligt in de Amsterdamse Jordaan en is makkelijk bereikbaar met de auto, via de snelweg A4 en de A10 die direct aansluiten op de S106 voor de binnenstad.
Komt u met openbaar vervoer? Dan is dat ook geen enkel probleem, de dichtbij zijnde bus- en tram station is op nog geen 500 meter, met een uitstekende verbinding naar Amsterdam Centraal, Utrecht, Den Haag en Rotterdam

BTW:
Wel van toepassing.

SERVICEKOSTEN:
Nader overeen te komen.

HUURCONDITIES
- Indicatie huurprijs vanaf:op aanvraag.
- Huurtermijn: In overleg.
- Aanvaarding: Per direct.
- Zekerheidstelling: Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1905 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 500 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 17 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
500 m²
In units vanaf
17 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Flexplek
Ja
Route van naar Raamplein 1, 1016 XK Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.