Terug naar de resultaten
Spanjaardstraat 14 in Alkmaar 1811 MN

Spanjaardstraat 14

1811 MN Alkmaar
Vraagprijs € 625.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

BELEGGING:
Complex bestaande uit vijf verhuurde zelfstandige wooneenheden. Twee woningen zijn gelegen op de begane grond. Drie woningen bevinden zich op de eerste verdieping. De eigendom omvat het voortdurende recht van erfpacht op een perceel grond in eigendom van de gemeente Alkmaar. De laatst bekende erfpachtcanon bedraagt € 1.020,-- per jaar. De canon wordt vijfjaarlijks geïndexeerd....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 158 m²
Lees meer

Omschrijving

BELEGGING:
Complex bestaande uit vijf verhuurde zelfstandige wooneenheden. Twee woningen zijn gelegen op de begane grond. Drie woningen bevinden zich op de eerste verdieping. De eigendom omvat het voortdurende recht van erfpacht op een perceel grond in eigendom van de gemeente Alkmaar. De laatst bekende erfpachtcanon bedraagt € 1.020,-- per jaar. De canon wordt vijfjaarlijks geïndexeerd.

De actuele huuropbrengsten bedragen € 40.980 per jaar en zijn inclusief een voorschot energieverbruik van € 350,-- per maand. De woningen zijn verhuurd voor onbepaalde tijd. Het complex is ca. 20m diep en heeft twee woningen op de begane grond en drie woningen op de verdieping.

Dataroom: in de dataroom vindt u stukken zoals plattegronden en kadastrale stukken. Nadere informatie en stukken zoals bijvoorbeeld huurcontracten en energie labels kunnen in een later stadium worden verstrekt.
Een link naar de dataroom kunt u per e-mail aanvragen.

Het object dient te worden aanvaard onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

De vraagprijs bedraagt € 625.000 KK (geen BTW van toepassing).

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

Een uitgebreide prospectus met alle relevante gegevens en stukken is op aanvraag verkrijgbaar.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 625.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1935 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 158 m² Perceeloppervlakte 111 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Woonruimte
Regio
Noord-Holland
Woonruimtetype
Appartementencomplex
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
5
Oppervlakte
158 m²
Aantal huurders
5
Bruto aanvangsrendement
6%
Route van naar Spanjaardstraat 14, 1811 MN Alkmaar

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.